Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Galip: 1 – 0

Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Galip: 1 – 0

SPOR 20.01.2021 08:30:00 0
Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Galip:
1 – 0
İkinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Ispartaspor, ilk hazırlık maçında 3. Lig 1. Grup takımlarından Kemerspor’u 1 – 0 mağlup etti. Yeşil –Pembeli ekibe galibiyeti getiren golü takımın golcülerinden Emir Kaan Gültekin kaydetti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde ikinci yarı öncesi ilk hazırlık maçında 3. Lig 1. Grup’ta Antalya temsilcilerinden Kemerspor 2003 takımını 1 – 0 mağlup etti. 
EMİR KAAN, SAKATLIKTAN
ÇIKTI GOLÜNÜ ATTI
İkinci devre hazırlıklarına Antalya – Kemer’de devam eden Ispartaspor, dün o ilçenin takımı olan Kemerspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekibe galibiyeti getiren gol 56. Dakikada ilk yarının son maçlarında sakatlanan ve sahalara yeni dönen Emir Kaan Gültekin’den geldi.
ISPARTASPOR HAZIRLIK
MAÇINDA GÖZ DOLDURDU
Dünkü hazırlık maçında, Ispartaspor ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, gol atmadaki güçlük çekme sorununun devam ettiği dikkat çekti. Bu sorunun ise bugünlerde gerçekleşmesi beklenen iki forvet oyuncusu ile çözüleceği planlanıyor.
BİR HAZIRLIK
MAÇI DAHA YAPACAK
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde bir hazırlık maçı daha yapacağı ve takımın bu hafta sonu Isparta’ya dönerek Salı günü ikinci yarının ilk maçı için İzmir’e hareket edeceği veya Salı günü direkt olarak İzmir’e geçerek Perşembe günü oynanacak olan ve ikinci yarının ilk maçı niteliğindeki Karşıyaka maçı için İzmir’de bir otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacağı belirtildi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °