Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor iki sezon önce bu maçta şampiyonluktan olmuştu; Şimdi İntikam Zamanı!

Ispartaspor iki sezon önce bu maçta şampiyonluktan olmuştu; Şimdi İntikam Zamanı!

SPOR 7.12.2019 08:47:00 0
Ispartaspor iki sezon önce bu maçta şampiyonluktan olmuştu; 
Şimdi 
İntikam 
Zamanı!
Geçen haftayı galibiyetle kapatan Ispartaspor yarın ligde kendisini iki sezon önce şampiyonluktan eden Sanayönü Belediyespor ile karşılaşacak. Sarayönü İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı derbi maçında Ortaca Belediyespor maçında rakibini 2 – 1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Konya ilinin takımı olan Sarayönü Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin onbirinci maçını Atatürk Stadyumunda grupta üçüncü sırada bulunan Ortaca Belediyespor ile yaparak sahadan 2 – 1’lik skorla ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 12. Haftaya girilirken 21 puanla puan durumunda 4. Sırada bulunuyor.
ONİKİNCİ HAFTA MAÇI
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR İLE
Ortaca Belediyespor maçının ardından bir günlük izin verilen Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü.
İKİ SEZON ÖNCE SAHADA YATA YATA
ISPARTASPOR’U ŞAMPİPYONLUKTAN ETTİLER
Bilindiği gibi, iki sezon önce o dönemde adı Isparta Davrazspor olan Ispartaspor, ligin sondan ikinci maçında Sarayönü Deplasmanına gitmiş ve Sarayönülüler hava son derece iyi olmasına rağmen sahayı maçtan önce sulayarak kaygan hale getirmiş ve maçta 1 – 1’lik skoru yakalayınca da maç sonuna kadar kendilerini yere atarak maçı bitirmek suretiyle Ispartaspor’un 2 puan kaybetmesine ve dolayısıyla şampiyonluğu Bucak’a kaptırmasına neden olmuşlardı. Eğer o gün Ispartaspor bir gol daha atmış olsaydı grubu şampiyon olarak bitirecekti.
MAÇ YARIN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor maçı yarın Sarayönü İlçe Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM ADEM
BOZKURT YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki Sarayönü Belediyespor maçını Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Adem Bozkurt yönetecek. Bozkurt’un Yardımcılığını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Halil Tolgahan Demir ve K. Maraş bölgesi hakemlerinden Sinan Sünbül yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Karaman Bölgesi Hakemlerinden Ali Demir Yolcu.
ŞENGÜN; “KAZANMAKTAN
BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, yarınki maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “İki sezon önce Ispartaspor’un başında yine ben vardım ve şampiyonluğu yarın oynayacağız Sarayönü Belediyespor ile berabere kalarak kaybetmiştik. Ancak, şuanda beraberliğe dahi tahammülümüz yok. Sarayönü’nün mutlak surette yenmek istiyoruz. Yarın deplasmanda oynayacağımız bu maçın bir hayli zor geçeceğini biliyoruz. Bu maç bizim için zor bir deplasman olacak. Ama biz de kazanmak zorundayız. Puan kaybına kesinlikle tahammülüz yok” dedi.
TARAFTARLAR DEPLASMANDAKİ
MAÇA GİDECEK
Öte yandan, Ispartasporlu taraftarlar 3 otobüsle Sarayönü’ne giderek Sarayönü Belediyespor maçında takımlarını destekleyecekler. Taraftar sayısını daha fazla olması durumunda 2 Otobüs sayısının ihtiyaca göre daha da artırılacağı bildirildi. Otobüslerin yanı sıra bazı taraftarın da kendi özel araçlarıyla Sarayönü’ne gidecekleri belirtildi.
BAL 12. HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Kepez Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor
Manavgat Belediyespor – Konya Ereğlispor
Ortaca Belediyespor – Denizli Sarayköyspor
Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor
Çal Belediyespor – Yatağanspor
Akşehirspor – Kestelspor
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Karaman Belediyespor
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °