Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor için bir kıvılcım çak

Ispartalı Gazeteciler, kente profesyonel bir takımın kazandırılması için Atatürk Stadı’nda 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de dev bir organizasyon düzenliyor. Haydi Isparta, şehrimize takım kazandırmak için cumartesi günü Atatür

SPOR 31.05.2016 18:54:00 0
Ispartaspor için bir kıvılcım çak
Basın Kulübü’nde geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan Ispartaspor programının ardından Ispartalı Gazetecilerde harekete geçti. Şehre bir profesyonel takım kazandırılmasıyla ilgili bir takım kampanyalar başlatacak olan basın mensuplarına Isparta Gazeteciler Cemiyeti’de destek veriyor. Ispartalı Gazeteciler, 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de Atatürk Stadı’nda tek yürek olma etkinliği düzenliyor.  Dün Kanal 32 TV’de tüm basın mensupları bir araya geldiler. 
 “ŞİMDİ TEK YÜREK OLMA ZAMANI”
Tüm sporseverleri Isparta Atatürk Stadı’na davet eden Ispartalı Gazeteciler,  “Ispartaspor için bir kıvılcım çak” sloganıyla pembe-yeşilli takımın küllerinden yeniden doğması için kent büyüklerine mesaj vereceklerini söylediler. Gazeteciler, “Halk profesyonel bir takım istiyor. Basın Kulübü’ndeki programda da bunu açık bir şekilde gördük. Sayın TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın söz verdiler. Efsane Başkan Atakan Yazgan, işadamları hazır. Biz basın mensupları da hazırız.  Tüm Ispartasporluları, amatör kulüpleri, hocalarımızı ve sporcularımızı 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Şimdi tek yürek olma zamanı. Her şey Isparta için. Yeşil-pembe tekrar canlansın. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dediler. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °