Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor Final Maçına Doğru İlerliyor; 2. Lige 3 Maç Kaldı

Ispartaspor Final Maçına Doğru İlerliyor; 2. Lige 3 Maç Kaldı

SPOR 13.05.2021 02:07:00 0
Ispartaspor Final Maçına Doğru İlerliyor; 
2. Lige
3 Maç 
Kaldı
3. Lig 3. Grup Play – Off’ta toplam 5 maç oynayacak olan Ispartaspor, ilk turu geçerek iki maçını başarıyla tamamladı. Yeşil – Pembeli ekibin 2. Lige çıkması için birbirinden zorlu 3 maçı kaldı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan Ispartaspor, geçtiğimiz Pazartesi günü Play – Off Çeyrek Final ikinci maçında deplasmanda İçel İdmanyurduspor ile karşılaştı. Bilindiği gibi, Isparta’da oynanan ilk maç 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Maçta adeta hayatının futbolunu oynayan Yeşil – Pembeli ekip sahadan 2 – 2’lik skorla ayrılarak Play – Off yarı finaline yükseldi.  
PLAY – OFF’DA
BİRBİRİNDEN ZORLU 5 MAÇ!
Bilindiği gibi, gruplarda ligi birinci sırada bitiren takımlar direkt olarak 2. Lige yükselirken, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci sıradaki takımlar Play – Off oynuyor ve finale kalan 2 takım da 2. Lige yükseliyor. Bu doğrultuda, Play – Off grubunda takımlar birinci turda 2 maç, ikinci turda 2 maç ve finalde 1 maç olmak üzere birbirinden zorlu toplam 5 maç yapıyorlar.
SIRADA ESENLER EROKSPOR VAR
Play – Off ilk turunda İçel İdmanyurduspor’u saf dışı bırakarak ikinci tura yükselen Ispartaspor’da şimdi hedef Esenler Erokspor. Yeşil – Pembeli ekip Erokspor’u da mağlup ederek 3. Grup finalisti olarak finalde 4. Grup finalisti ile oynayarak bu maçı da kazanıp 2. Lige yükselmek istiyor.
2. LİG YOLUNDA KALDI 3 MAÇ
Bunun için Ispartaspor’un önünde üç maç kalmış durumda. Yeşil – Pembeli ekip 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak Isparta’da ve 19 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da İstanbul’da olmak üzere Erokspor ile iki maç yapacak. Erokspor’u elemesi halinde ise finale yükselecek ve önünde sadece bir maç kalacak.
İŞTE 3. LİGDEN 2. LİGE GİDEN YOL HARİTASI: 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °