Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor – Erbaaspor Maçı Öncesinde; Mesut Yılmaz ve İzmir Depremi için; Bir Dakika Saygı Duruşu

Ispartaspor – Erbaaspor Maçı Öncesinde; Mesut Yılmaz ve İzmir Depremi için; Bir Dakika Saygı Duruşu

SPOR 2.11.2020 08:26:00 0
Ispartaspor – Erbaaspor Maçı Öncesinde; 
Mesut Yılmaz ve İzmir Depremi için; 
Bir Dakika 
Saygı Duruşu
Dün akşam Isparta’da oynanan Ispartaspor – Erbaaspor maçı öncesinde, TFF’nin kararı çerçevesinde vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz ve İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
TFF’NİN KARARI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önceki gün yaptığı açıklamada vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz ve İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için bu hafta oynanacak müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı.
ÖNCE SAYGI DURUŞU,
SONRA İSTİKLAL MARŞI
Bu doğrultuda dün Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da başlayan ve Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile 100 dolayında sporseverin izlediği Ispartaspor – Erbaaspor maçı öncesinde eski Başbakan Mesut Yılmaz ve İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal  marşı söylendi. Ardından maçın başlama düdüğü çaldı.
STADYUMDA MÜZİK
YAYINI YAPILMADI
Öte yandan, eski Başbakan Mesut Yılmaz ve İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar nedeniyle dünkü maç öncesinde de stadyumda müzik yayını yapılmadı.
İŞTE O AÇIKLAMA
Bilindiği gibi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz gün yani 30 Ekim Cuma günü yaptığı açıklamada; vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz için bu hafta oynanacak müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını belirtti.
Federasyondan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; "Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Mesut Yılmaz için 30, 31 Ekim, 1, 2 Kasım tarihlerinde oynanacak Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Merhum Mesut Yılmaz'a Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °