Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Eksi 3 Derecede Dondu Kaldı Ve; Altın Değerinde İki Puan Daha Gitti!

Ispartaspor Eksi 3 Derecede Dondu Kaldı Ve; Altın Değerinde İki Puan Daha Gitti!

SPOR 17.02.2021 20:35:00 0
Ispartaspor Eksi 3 Derecede Dondu Kaldı Ve; 
Altın Değerinde
İki Puan 
Daha Gitti!
Ispartaspor, bugün sahasında karşılaştığı Şile Yıldızspor maçında golsüz berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybetti. Eksi 4 derecede oynanan maçta Yeşil – Pembeli ekip sahada adeta dondu. Rakibine karşı etkili bir futbol ortaya koyamayan Ispartaspor, bu beraberlikle liderle arasındaki puan farkını 5’e indirme imkanını da elinin tersiyle itti.
 
Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 20. Hafta maçında bugün sahasında grubun orta sıralarında yer alan Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip sahasındaki maçta rakibiyle 0 – 0 berabere kalarak şampiyonluk için ‘umut’ üst sıralara çıkma konusundaki kesin fırsatını tepti.
YİNE BERABERLİK
YİNE PUAN KAYBI
İkinci yarıya güzel bir başlangıç yapan ve ilk üç haftada oynadığı maçları kazanarak ligde iyi bir trend yakalayan Ispartaspor’a bugünkü beraberlik hiç mi hiç yakışmadı. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, bu beraberlikle altın değerinde iki puan kaybetti.
 
Bugün saat 13.00’te Atatürk Stadyumunda başlayan ve iki gündür şehre yağan karın ardından oldukça soğuk bir havada oynanan maçı; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler yine boş kaldı.
SOĞUKTA OYNANAN
MAÇTAN GOL SESİ ÇIKMADI
Ispartaspor bugünkü maçın gerek ilk gerekse ikinci yarısında tutuk bir futbol ortaya koyarak kendisini galibiyete götürecek golü bir türlü bulamadı. Zaman zaman rakip Şile Yıldızspor, Ispartaspor kalesinde etkili oldu. Yeşil – Pembeli ekip ise maçın 80. Dakikasından sonra kendine geldi ancak bu defa da süre yetmedi ve maç golsüz berabere sonuçlandı.
İÇEL GALİBİYETİNİN ARDINDAN
BU BERABERLİK OLMADI!
Geçtiğimiz hafta İçel İdmanyurduspor’u deplasmanda yenerek taraftarlarını şampiyonluk için umutlandıran Yeşil – Pembeli ekibin bugün ortaya koyduğu hem futbol ve aldığı sonuç büyük hayal kırıklığı yarattı. Takımın etkisiz oynaması maçı izleyenler arasında ‘Teknik Direktör Gökhan Çelebi, sahaya yanlış 11 mi sürdü?’ sorusunu gündeme getirdi. Çünkü, iyi oynayan bazı futbolcuların bugün yedekte yer alması dikkat çekti.
GOLCÜLER ÇAKIR VE
GÜLTEKİN SESSİZ KALDI!
Ispartaspor’da bugün taraftarların gol umudu olan Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin de bugünkü maçta etkin olamadı ve gol atamadılar. Onlar gol atamayınca da Ispartaspor aradığı gole kavuşamadı ve maç golsüz berabere sona erdi.
LİDERLE ARASINDAKİ PUAN
FARKI 5’E İNECEKTİ AMA…
Ispartaspor bugünkü maçta berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybetmekle kalmadı büyük fırsat tepti. Diğer bir deyişle liderle arasındaki 7 puanlık farkı 5’e indirme imkanını elinin tersiyle itti. Bilindiği gibi grup lideri Somaspor, bugün deplasmanda oynadığı Yalovaspor ile 1 – 1 berabere kalarak iki puan kaybetti. Ispartaspor Şile maçını kazanmış olsaydı aradaki puan farkı azalacaktı. Fakat, Ispartaspor da iki puan kaybedince aradaki 7 puanlık fark aynen devam etti.
BU DEFA MAÇ PAZAR GÜNÜ
Koronavirüs pandemisi nedeniyle lig başından beri neredeyse tüm maçlarını hafta için yapan Ispartaspor, ligin 21. Hafta maçını ise bu hafta sonu yani 21 Şubat Pazar günü yapacak. Yeşil – Pembeli ekip deplasmanda Altındağspor ile karşı karşıya gelecek. Daha sonra ise Ispartaspor gelecek hafta Perşembe günü sahasında Osmaniyespor’u konuk edecek.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Mehmet Güngör, Ulaş Çelik, Gökhan Salduz
ISPARTASPOR: Murat Can Yıldız, Kaan Dorak, Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz, Efşan Geçgin, Arif Birşen, Nurettin Çakır, Muhammed Çoban, Semih Üstün (dk.76 Bekir Karadeniz), Kerem Pala (dk.84 Bilal Çebi), Emre Fırtına.
ŞİLE YILDIZSPOR: Erşen, Mustafa, Fikret Sevilgen, Adem Aydın, Raşit Sevindir (dk.89 Ahmet), Cebrail, Reha, Emre, Ali Emre, (dk.87 Ali), Mehmet Sarı, Mehmet Avcı (dk.65 Tahsin)
GOL: Yok
S. KARTLAR: Arif (Isparta), Mustafa, Fikret, Adem (Şile)
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 3: Ispartaspor atağında Semih Üstün’ün şutunda top yandan auta çıktı.
Dak. 34: Gelişen Ispartaspor atağında Semih Üstün’ün ceza sahası önünden vurduğu sert şut üstten auta çıktı.
Dak. 40: Ispartaspor’un sağ taraftan kullandığı korner atışında ceza sahasına gelen topa Kerem Pala dokunamadı. Maçın ilk yarısı 2 dakika uzatıldı. Uzatma dakikalarında da Yeşil – Pembeliler gole ulaşamayınca soyunma odasına 0 – 0’lık beraberlikle gitti.
Dak. 62: Ispartaspor’un soldan geliştirdiği atakta, ceza sahasına yapılan ortada Emir Kaan Gültekin’in rövaşata şutunu kaleci son anda kornere çeldi.
Dak. 64: Emre Fırtına’nın 25 metreden çektiği sert şut kalecide kaldı.
Dak.65: Emir Kaan’ın ortasında Kerem Pala müsait pozisyonda topa dokunamadı.
Dak. 88: Gelişen Şile Yıldızspor atağında Mehmet’in sert şutunu Kaleci Murat Can önledi.
Hakem maçı 5 dakika uzattı. Ancak, Ispartaspor uzatma dakikalarında da gol atamadı ve karşılaşma 0 – 0 golsüz beraberlikle sona erdi ve Ispartaspor altın değerinde iki puan kaybetti.
3. LİG 3. GRUPTA 20. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Şile Yıldızspor: 0 – 0
Yalovaspor – Somaspor: 1 – 1
Erbaaspor – Altındağspor: 1 – 0
Elazığ K. Koçan – Karşıyaka: 2 – 0
Cizrespor – Çarşambaspor: 1 – 1
Çatalcaspor – Erhavispor: 1 – 1
Erokspor – İçel İ.Yurduspor: 5 – 0
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °