Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Eğirdir’de Lige Bileniyor, Enerji Topluyor Başkan Veli Gök’ten Ispartaspor’a Doping! Futbolcuları Elleriyle Besledi

Ispartaspor Eğirdir’de Lige Bileniyor, Enerji Topluyor Başkan Veli Gök’ten Ispartaspor’a Doping! Futbolcuları Elleriyle Besledi

SPOR 7.09.2020 08:40:00 0
Ispartaspor Eğirdir’de
Lige Bileniyor, 
Enerji Topluyor
Başkan Veli Gök’ten Ispartaspor’a Doping!
Futbolcuları 
Elleriyle 
Besledi
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, ilçede kamp yapan Ispartaspor’u ziyaret ederek futbolcu ve teknik heyete baklava ve şeftali ikramında bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan; “Eğirdir’de 3 büyük takımı aynı anda ağırlayacak kapasitemiz var” dedi.
 
YEŞİL – PEMBELİLERİN
EĞİRDİR KAMPI SÜRÜYOR
Bu sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Ispartaspor Eğirdir’de lige hazırlanıyor. 7 Eylül Pazartesi günü (bugün) ilk hazırlık maçını yapacak olan takımımızda moraller yerinde. Eğirdir Stadyumunda dünkü akşam idmanında Ispartaspor’u ziyaret eden Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Başkan Atakan YAZGAN, Ünlü Teknik Direktör Sadi TEKEOĞLU, Teknik Heyet ve futbolcularla birlikte oldu. Eğirdir elması ve baklava ikramında bulunan Başkan Veli GÖK futbolculara elleriyle baklava yedirdi, moral verdi.
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’TEN
ISPARTASPOR’A BAKLAVALI ZİYARET
Ispartaspor’a tam destek vererek Eğirdir olarak yanınızdayız mesajı veren Başkan Veli GÖK’e, futbolcular ve teknik heyet Eğirdir’de olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek çok teşekkür ettiler. Daha önce Trabzonspor ve Gençlerbirliği gibi takımları da çalıştıran Ünlü Teknik Direktör Sadi TEKELİOĞLU Eğirdir’in ve tesislerin güzelliğinden bahsederek her türlü desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e teşekkür etti.
YAZGAN; “BAŞKAN GÖK’E DESTEKLERİNDEN
DOLAYI TEŞEKÜKR EDİYORUM”
Eğirdir’li hemşehrimiz Ispartaspor Kulüp Başkanı aynı zamanda Eğirdir Altıngöl Oteli Sahibi Atakan YAZGAN; ‘Eğirdir’imiz cennet, futbolcular için havası, suyu ve tesisleriyle bulunmaz bir nimet, önümüzdeki günlerde büyük takımların kamp yapmak için cazibe merkezi olacağına inanıyorum, otelimizde hazırlıklarımızı yapıyoruz, şu anda 3 büyük takımı aynı anda Eğirdir’de ağırlayacak kapasitemiz var.’ diyerek Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e desteklerinden ve jestinden dolayı teşekkür etti.



 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °