Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor Davraz’da Yeni Sezona; Bomba Gibi Hazırlanıyor…

Ispartaspor Davraz’da Yeni Sezona; Bomba Gibi Hazırlanıyor…

SPOR 18.07.2021 09:27:00 0
Ispartaspor Davraz’da Yeni Sezona; 
Bomba Gibi Hazırlanıyor…
Haber: Yunus ÖZLER
Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta mücdele edecek olan Ispartaspor, Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdaresi Tesislerindeki kampta yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Koşan, mücadele eden, basan, kompakt bir takım oluşturmak için, sürekli golü düşünen, pozitif, taraftarların da beğenisini kazanan, formanın hakkını veren ve disiplinli bir takım kurmak için çalışıyorum” dedi.  
 
Geçtiğimiz yıl mücadele ettiği 3. Lig 3. Grupta Play – Off’a yükselen ve Play – Off maçlarında gösterdiği başarı ile TFF 2. Lige çıkan Ispartaspor, 4 – 5 Eylül tarihinde başlayacak olan 2. Lig 2021 – 2022 Futbol Sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
ISPARTASPOR YENİ SEZONA DAVRAZ
KAYAK MERKEZİNDE HAZIRLANIYOR
Davraz Kayak Merkezindeki İl Özel İdare Tesislerinde geçtiğimiz Salı gününden itibaren kampa giren Yeşil – Pembeli ekip, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve Yardımcıları Antrenör Gökhan Çelebi, Beden Eğitimi Öğretmeni Caner Yaraş, Kondisyoner ve SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim Kubilay Türkay nezaretinde sürdürüyor.
SÖYLEYİCİ; “MADEMKİ ISPARTASPOR İÇİN
GEREKLİYİM O ZAMAN BEN DE VARIM DEDİM”
Biz de MEDYA32 olarak Ispartaspor’un kampını ziyaret ederek hem takımın çalışmalarını yerinde gördük hem de Teknik Direktör Tarık Söyleyici’den kamp ve yeni sezonla ilgili görüşlerini aldık. Bu konuda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tarık Söyleyici konuşmasında şunları söyledi; “Kampa girmeden 2 gün önce Kulüp Başkanımız Atakan Yazgan beni aradı. Takıma gerekli olduğumu, omuz vermem gerektiğini söyledi. Ben de ‘madem Ispartaspor’a gerekliyim o zaman varım’ diyerek başka hiçbir şey konuşmadan geldim ve kampta çalışmalara başladım.
“EKSİK GÖRDÜĞÜMÜZ
MEVKİLERE TAKVİYE YAPACAĞIZ”
Şuanda kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabah akşam olmak üzere günde 2 idman yapıyoruz. Genç çocuklar, onları gerek top idmanları gerekse özel maçlarda göreceğiz. Daha sonra gerekli olan mevkilere Atakan başkanımız ve yönetimle birlikte ikinci aşamada tekrar yapacağız.
“ISPARTASPOR İÇİN ELİMDEN
GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM”
Antrenörlük hayatımın uzun kısmı PTT 1.lig ve 2. ligde geçti. Gittiğim her yerde de başarılı oldum. Zaman zaman federasyon antrenörlüklerim, milli takımlar sorumluluklarım oldu. Hep bu mesleğin içinde oldum. Allah bugüne kadar beni utandırmadı, bundan sonra da Allah’ın izniyle inandığım yolda elimden gelen her şeyi Isparta sporumuz için yapacağım. 
“TÜM HATLARIYLA KOMPANKT
BİR TAKIM KURMA AMACINDAYIM”
Koşan, mücadele eden, basan, kompakt bir takım oluşturmak istiyorum. Sürekli golü düşünen, pozitif, taraftarların da beğenisini kazanan, formanın hakkını veren ve disiplinli bir takım amaçlıyorum. Bayramın 1. Ve 2. Günü 2 gün izin vereceğim. Bayramın üçüncü günü tekrar başlayacağız. 
“BU BEŞLİ EL ELE VERDİĞİ ZAMAN
BAŞARI MUTLAKA GELECEKTİR”
Bilindiği gibi 2. ligde ilk yılımız, sağlam basmak mecburiyetindeyiz.  Yeni takım olmamız dolayısıyla adaptasyon, uyum bakımından çalışacağız. Takımımız kurulduğundan beri beşli bir yapı var. Başkan ve yönetim, takım, taraftar, basınımız ve teknik heyet. Bu beşli sırt sırta verdiği sürece Allah’ın takdiriyle başarı kaçınılmazdır” dedi.
“BİZ SEZONA EN İYİ
ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ”
Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonunda çekilen kuralar neticesinde 2. Lig Beyaz Grupta oynayacağımızın belirlenmesi üzerine, grubun değerlendirmesini de yapan Teknik Patron Söyleyici; “Maçlar, müsabakalar oynandıkça takımların güçleri ortaya çıkar. Bizim için tüm rakipler ciddidir. Onların bizi ciddiye aldığı kadar biz de onları ciddiye alıyoruz. Bu sene yeni kura çekimiyle kırmızı ve beyaz gruplar oldu. Biz beyaz grupta yer aldık. Biz en iyi şekilde sezona hazırlanacağız. 
EFŞAN GEÇGİN; “YENİ BİR EKİP
KURULDU, YENİ BİR SAYFA AÇTIK”
Takım Kamptanı Efşan Geçgin de kampta yaptıkları çalışmalar hakkında şunları söyledi; “Ispartaspor’da 2 senede 2 şampiyonluk yaşadık. Bunda herkesin emeği var. Özellikle Atakan başkanımız, diğer hocalarımız ve sayın vekilimiz ile diğer büyüklerimiz bize çok destek verdiler. 2 şampiyonluk geride kaldı, başarı için devam ediyoruz. Şimdi Davraz’da hazırlanıyoruz. Genç bir ekip kuruldu. Yeni bir sayfa açtık, farklı bir lig. 2. Lig, 3’üncü ve BAL’a benzemiyor. Sağ olsun başkanımız da oyuncu transferinde ince eleyip, sık dokuyor. Hazırlıklarımız iyi şekilde devam ediyor. Tarık hocamız geri geldi. 
“BAŞARIMIZI 2. LİGDE DE BAŞARILI
OLARAK PERÇİNLEMEK İSTİYORUZ”
Şuanda burada denemeye gelen ve transfer arkadaşlarımız var. Gelen ve aramızdan ayrılacak oyuncular da olacaktır. Ama gönül ister ki denemeye gelen genç oyuncular bize katkı versin. 2 şampiyonluk yaşarken hem genç, hem deneyimli hem de tecrübeli arkadaşlarımızla bunu başardık yine aynı şekilde başarmak istiyoruz. Başkanımız bu konuda çok vaktini harcıyor. Yeni bir sayfa açtık, başarılarımız geride kaldı, bu başarılarımızı perçinlemek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  
İŞTE USTA GAZETECİ YUNUS ÖZLER’İN OBJEKTİĞİNDEN ISPARTASPOR’UN DAVRAZ KAMPI;








Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °