Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’da Yönetim Belirleniyor Ispartaspor, Bu Şehrin Ortak Değeri Onu Birlikte Yükselteceğiz

Ispartaspor’da Yönetim Belirleniyor Ispartaspor, Bu Şehrin Ortak Değeri Onu Birlikte Yükselteceğiz

SPOR 7.09.2020 06:54:00 0
Ispartaspor’da 
Yönetim 
Belirleniyor  
Ispartaspor, Bu 
Şehrin Ortak Değeri 
Onu Birlikte 
Yükselteceğiz
TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, önümüzdeki günlerde Milletvekilleri, Vali, Belediye Başkanı, Rektörler, Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin önde gelen iş insanları, STK ve siyasi partilerin temsilcileri ve şehrin tüm üst düzey yetkilileri ile bir araya gelerek Ispartaspor’u üst liglere çıkaracak yeni yönetimi belirleyeceklerini açıkladı.
 
ISPARTASPOR İÇİN ÇALIŞIYOR
Ispartaspor’un bu duruma gelmesinde büyük katkıları olan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yeşil – Pembeli ekibin başarısı için etkili çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
BİLGİÇ’TEN ISPARTASPOR İÇİN
BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Ispartaspor’un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni sezon öncesi kısa bir değerlendirmede bulundu. Koca Reis lakaplı siyasetçi Bilgiç yaptığı açıklamada, takım için herkesi birlik ve beraberliğe davet etti.
“TÜM ŞEHİR ISPARTASPOR
İÇİN KENETLENELİM”
Ispartaspor’un en büyük destekçisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç farkını ortaya koydu. Takım için bütün Isparta’yı kenetlenmeye davet eden Bilgiç, yaptığı açıklamada yönetime, teknik heyete ve futbolculara büyük moral verdi.
ŞEHRİN ÜST DÜZEY YETKİLİLERİ
İLE TOPLANTI YAPILACAK
Bilgiç, Ispartaspor için Isparta Belediyesi, Rektörler Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin önde gelen iş insanları, STK ve siyasi partilerin temsilcilerinin bir araya geleceği toplantı düzenleyeceklerini müjdeledi.
TEK HEDEF; ISPARTASPOR’U
ÜST LİGLERE ÇIKARMAK
Hedeflerinin Ispartaspor' u Süper Lige çıkarmak olduğunu vurgulayan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu yolun uzun ve meşakkatli olduğunu, surecin ancak şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelerek,  güç birliğiyle aşılabileceğini belirtti. Bilgiç sözlerinin sonunda Ispartaspor' un şehrin ortak değeri olduğunu vurguladı.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °