Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Yeni Sezonda; Takım Kaptanı Efşan Geçgin Olacak

Ispartaspor’da Yeni Sezonda; Takım Kaptanı Efşan Geçgin Olacak

SPOR 23.07.2021 08:23:00 0
Ispartaspor’da Yeni Sezonda; 
Takım Kaptanı
Efşan Geçgin 
Olacak
Geçen sezon Takım Kaptanlığını Serdar Ümit Deniz’in yaptığı Ispartaspor’da yeni sezonda Takımın Kaptanı defansın bel kemiği Efşan Geçgin olacak. Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Efşan, futbolcu arkadaşlarına abilik yaparak takımı yönetecektir. Buna inancım tamdır” dedi.
 
EFŞAN GEÇGİN; “2 ŞAMPİYONLUK GERİDE KALDI
ŞİMDİ BAŞARI İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Takım Kaptanı Efşan Geçgin, geçtiğimiz günlerde kampı ziyaret eden basın mensuplarına kampta yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kaptan Geçgin açıklamasında şunları söyledi; “Ispartaspor’da 2 senede 2 şampiyonluk yaşadık. Bunda herkesin emeği var. Özellikle Atakan başkanımız, diğer hocalarımız ve sayın vekilimiz ile diğer büyüklerimiz bize çok destek verdiler. 2 şampiyonluk geride kaldı, başarı için yolumuza devam ediyoruz.
“2. LİG FARKLI BİR LİG”
Şimdi yeni sezona Davraz’da hazırlanıyoruz. Genç bir ekip kuruldu. Takım olarak yeni bir sayfa açtık. 2. Lig farklı bir lig. 3’üncü ve BAL’a benzemiyor. Sağ olsun başkanımız da oyuncu transferinde ince eleyip, sık dokuyor. Hazırlıklarımız iyi şekilde devam ediyor. Tarık hocamız da geri geldi. 
“BAŞARIMIZI 2. LİGDE DE BAŞARILI
OLARAK PERÇİNLEMEK İSTİYORUZ”
Şuanda burada denemeye gelen ve transfer arkadaşlarımız var. Gelen ve aramızdan ayrılacak oyuncular da olacaktır. Ama gönül ister ki denemeye gelen genç oyuncular bize katkı versin. 2 şampiyonluk yaşarken hem genç, hem deneyimli hem de tecrübeli arkadaşlarımızla bunu başardık yine aynı şekilde başarmak istiyoruz. Başkanımız bu konuda çok vaktini harcıyor. Yeni bir sayfa açtık, başarılarımız geride kaldı, bu başarılarımızı perçinlemek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °