Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’da Teknik Direktör; Hakan Şimşek’le İlk Galibiyet

Ispartaspor’da Teknik Direktör; Hakan Şimşek’le İlk Galibiyet

SPOR 3.04.2021 07:57:00 0
Ispartaspor’da Teknik Direktör; 
Hakan 
Şimşek’le
İlk Galibiyet
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımının başında çıktığı 4 maçta ilk galibiyet sevincini Yalovaspor karşılaşmasında yaşadı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, deplasmanda karşılaştığı Yalovaspor’u 3 golle mağlup ederek Play – Off yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Yeşil – Pembeli ekipte 7 maçlık galibiyet hasreti de sona ererken Teknik Direktör Hakan Şimşek de takımının başında ilk galibiyetine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
ŞİMŞEK; “HER GEÇEN GÜN
DAHA İYİYE GİDİYORUZ”
Ispartaspor’un 3 – 1’lik mağlubiyetiyle sona eren Erbaaspor maçının ardından yolların ayrıldığı Teknik Direktör Gökhan Çelebi’nin yerine takımın başına geçen Teknik Direktör Hakan Şimşek, göreve geldiği günden bugüne kadar takımın başında 4 maça çıktı. Bunların ikisinden mağlubiyetle, 1’inden beraberlikle ve 1’inden de galibiyetle ayrıldı. Şimşek’le Yeşil – Pembeli ekip çıktığı maçlarda Erokspor’a 2 – 0, Gölcükspor’a 3 – 1 yenilmiş, Elazığ Karakoçanspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Son olarak geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda lig sonuncusu Yalovaspor’u yenerek 4’üncü maçında galibiyetle tanışan Teknik Patron Hakan Şimşek; “Takımımızı her geçen gün daha fazla tanıyorum. Tanıdıkça da daha iyiye gidiyoruz. Takımımla çıktığımız ilk üç maçta da iyi mücadele ettik ama istediğimiz sonuçları alamadık.
HEDEF; PLAY - OFF’A KALMAK
Takımla birlikte taktiksel çalışmalar yaptık. Verdiğimiz taktiği Yalovaspor maçında takımımız sahaya iyi yansıttı. Neticede gülen taraf biz olduk. Takımımla ilk galibiyeti aldığım için mutluyum. Önümüzde kalan beş maçı da kazanarak hedefimiz olan Play – Off’u garantileyip kalan maçlarda rahatlamak istiyoruz. Ardından da hedefimiz 2. Lig inşallah” dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °