Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor’da ‘Son Gün’ Transferleri

Ispartaspor’da ‘Son Gün’ Transferleri

SPOR 8.09.2022 15:21:00 0
Ispartaspor’da 
‘Son Gün’ 
Transferleri
Futbolda 1. Transfer Döneminin bitimine 24 saat kala Ispartaspor transferde atağa geçti. Yeşil – Pembeli yöneticiler Kaleci, Stoper ve Santrafor mevkilerine transfer yaptı.
 
Futbolda Birinci Transfer Dönemi 9 Eylül 2022 tarihinde saat 24.00’te yani yarın gece bitiyor. Liglerde birçok kulüp, sezon başladıktan sonra umduklarını bulamadıkları veya kendilerinden bekleneni veremeyen futbolcuların yerine veya aksayan mevkilere yeni transferler yaparak bu eksiklerini gidermeye çalışıyorlar.
ISPARTASPOR'DA SON GÜN 
3 TRANSFER DAHA 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor da bu kulüplerden birisi oldu. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, sezon başında transfer ettiği ve kalede oynadığı iki maçta güven vermeyen Yavuz Aygün’ün yerine son olarak Balıkesirspor’da oynayan Kaleci Atilla Özmen ile son olarak Beşiktaş’da oynayan Stoper Halil Duman ve son olarak Fatih Karagümrük’te oynayan Santrafor Berke Demircan’ı transfer ederek renklerine bağladı.
 İŞTE O 
TRANSFERLER 

Son olarak Balıkesirspor’da oynayan ve bu kulübün tahtası kapalı olması nedeniyle boşta kalan Kaleci Atilla Özmen; İnegölspor, Gaziantep BB. Bucaspor, Samsunspor, Konyaspor ve Altay’da forma giydi.
Stoper Halil Duman da; Beşiktaş, Kızılcabölük, Karacabey Belediyespor ve Karaköprü Belediyespor takımlarında oynadı.
Santrafor Berke Demircan ise; Fatih Karagümrük’ün yanı sıra Tuzlaspor takımında oynadı.

Anahtar Kelimeler: g?ntransferleri ıspartaspordason
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °