Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da ROTA Karşıyakaspor

Ispartaspor’da ROTA Karşıyakaspor

SPOR 24.01.2021 07:12:00 0
Ispartaspor’da 
ROTA
Karşıyakaspor
Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda oynanacak Karşıyakaspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil – Pembelilerde camia galibiyet için kenetlendi. Tek hedef; Karşıyaka’yı mağlup ederek ikinci yarıya üç puanla başlamak.
 
Devre arası hazırlık kampını Antalya’da gerçekleştirilen ve Antalya kampı dönüşü ara vermeden önceki gün yaptığı tek idmanla çalışmalarına start veren Ispartaspor, dünü ise taktik antrenmanıyla değerlendirdi.  
ISPARTASPOR’DA EMİR
KAAN GÜLTEKİN SEVİNCİ
Yeşil – Pembeli ekip bugün de hazırlıklarına devam ederek çalışmalarına Salı gününe kadar devam edip Salı günü öğle saatlerinde İzmir’e hareket ederek, İzmir’e ulaşıp Otelinde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ispartaspor’da sakatlığı sona eren Emir Kaan Gültekin’in tekrar takıma dönmesi ve hatta, hazırlık kampında oynanan Kemerspor maçında gol atması büyük sevinçle karşılandı.
İLK YARIDA LİGİ
İSTENİLEN YERDE BİTİREMEDİ
İlk yarıyı 26 puanla 7. Sırada tamamlayan Ispartaspor’da zorlu Karşıyakaspor maçı öncesinde camia galibiyet için kenetlendi. İlk yarının son maçlarında üst üste gelen puan kayıpları nedeniyle yükselemedi ve play – off içinde yer alamayan Yeşil – Pembeliler, ikinci yarıya yükselerek başlama adına Karşıyakaspor karşısına mutlak 3 puan için çıkacak.
“İKİNCİ YARIYA MORALLİ BİR
ŞEKİLDE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Teknik Direktör Gökhan Çelebi de oyuncularıyla sık sık toplantı yaparak, takımı mental olarak Karşıyakaspor maçına hazırlıyor. Karşıyaka maçını kazanarak sezonun ikinci yarısına moralli başlamak istediklerini belirten Teknik Direktör Çelebi; “Oyuncularımızla konuşup Karşıyakaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, oradan alacağımız puan yada puanlarla ligin ikinci yarısına moralli bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.
İKİNCİ YARI 28 OCAK’TA BAŞLIYOR
Öte yandan; İkinci yarının ilk maçında Ispartaspor, 28 Ocak Perşembe günü saat 13.00’de deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °