Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da o 5 unsur birlikte hareket edecek; Yönetici – T. Direktör – Futbolcu – Taraftar – Basın Tek Yol ŞAMPİYONLUK

Ispartaspor’da o 5 unsur birlikte hareket edecek; Yönetici – T. Direktör – Futbolcu – Taraftar – Basın Tek Yol ŞAMPİYONLUK

SPOR 18.01.2020 17:58:00 0
Ispartaspor’da o 5 unsur birlikte hareket edecek;
Yönetici – T. Direktör – Futbolcu – Taraftar – Basın 
Tek Yol ŞAMPİYONLUK
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; Yöneticisinden Teknik Direktörüne, Futbolcusundan Taraftar ve basınına kadar tüm kesimlerin el ele vererek bu sezon mutlak suretle şampiyon olmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’da ikinci yarıya bir gün kala yöneticiler basının karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundular.
ISPARTASPORLU YÖNETİCİLER
BASININ KARŞISINA ÇIKTI
Bugün saat 14.00’de Ispartaspor Kulüp Binasında gerçekleştirilen toplantıya; Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman, Teknik Direktör Hasan Şengün, Takım Kaptanı Volkan Serim ve yeni transfer futbolcular ile gazeteciler katıldı.
YAZGAN; “LİGE ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA
BAŞLADIK ANCAK İLK HAFTALARDA SIKINTI YAŞADIK”
Söz konusu basın toplantısında ilk konuşmayı Kulüp Başkanı Atakan Yazgan yaptı. Konuşmasında ilk yarıyı ve devre arası kampı ile ikinci yarı için düşüncelerini açıklayan Başkan Yazgan konuşmasında; “Bilindiği gibi, sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Ancak, ilk haftalarda istenilen sonuçları alamadık. 5 maç sıkıntılı geçti. 5 maçtan sonra Tarık Hocamızla yollarını ayırdık. Takımın kuruluş aşamasında Tarık Hocanın emekleri çok. Belli bir yere kadar gelebildik. Daha sonra göreve gelen Hasan Hocamızla da iyi bir seri yakaladık. Hasan Hocamız, Türk futboluna mal olmuş bir isim. Trabzonsporlu. Ben Fenerbahçeli olduğum için Dobi Hasan'dan korkardık. Onur Kayador kaptan da 5 maçtan sonra aramıza katıldı. Hasan Hocayla istişarelerde bulundular. Şuanda iyi gidiyoruz. İkinci yarıda başarı gelecek inşallah. Bundan sonra bizim için her maç final havasında olacak. Yani, önümüzde 13 final maçımız var” dedi.
“FUTBOLCULARIMIZI MENAJER ARACILIĞI
İLE ALMIYORUZ, DİREKT OLARAK ALIYORUZ”
Toplantıda daha sonra gazetecilerden gelen soruları yanıtlayan Kulüp Başkanı Atakan Yazgan; “Yönetimde şu an sıkıntı yok. Genç arkadaşlarla bir ara sıkıntılar oldu. Hoşgörüyle karşıladık. Birlik ve beraberlik içerisinde 13 maçımız var. Final havasında maçlar. İnşallah bu maçları kazanıp şampiyon olacağız. Türkiye liglerinde birçoğunda sıkıntılar var. Bizde de var. Geçmiş yıllarda 10 - 12 trilyon para harcanmış. Ancak biz Menajerler aracılığıyla çalışmıyoruz. Tüm futbolcularımızı bire bir görüşmeler neticesinde alıyoruz. Bugüne kadar Menajerle transferimiz olmadı. Bu işi biraz daha iyi yaptığıma inanmıyorum.
“BİLGİÇ VE BAŞDEĞİRMEN’İN
DESTEKLERİ SÜRÜYOR”
Galip Başkanı da söylemeden geçmeyeceğim. Takıma ciddi destekleri oldu. Kulübümüze destekler sürüyor. Bu doğrultuda; Süreyya Sadi Bilgiç, önümüzdeki hafta nakit gönderecek. Davraz Kayak Merkezi'nden reklam için 250 bin TL alacağız. Bunun 125'ini dün aldık. İkinci yarı öncesinde futbolcu kardeşlerimize dağıttık. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in katkıları büyük. Şu ana kadar 515 bin TL destek verdi. Ayrıca destekleri sürecek. Otobüs sözü de var. İş adamlarından da destek bekliyoruz. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluktur” dedi.
“BAZI FUTBOLCULARLA
YOLLARIMIZI AYIRDIK”
Devre arası kampını da değerlendiren Başkan Yazgan; “Devre arası kampı için Antalya – Manavgat’ta kampımızı gerçekleştirdik. Tabiki her takımda olduğu gibi bizim takımımızda da hocamızın raporu doğrultusunda bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Bu doğrultuda, Hakan Çorlak, Deniz Boztepe, Furkan Yıldırım, Özcan Bozan ve Mustafa Kurcan'la yollarımız ayrıldı. Bunun yanı sıra bazı futbolcuları ise transfer ederek takımımıza dahil ettik” dedi.
“TAKIMIN KURULUŞUNDA EMEĞİ
OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Teknik Direktör Hasan Şengün ise şampiyonluktan başka hiçbir düşüncelerinin olmadığını ve sezon sonunda da mutlak surette şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirterek şunları söyledi; “Öncelikle takımın kuruluş aşamasında emekleri olan Tarık Söyleyici hocamıza teşekkür ediyorum. Biz göreve geldikten sonra yükselişe geçtik. Ligde, 6 maçtan sonra biz geldik. 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Çocuklarımız galip geldikçe özgüvenleri arttı. Takdir edersiniz ki devre arasında transferler zorduk. Takım içerisindeki dengeleri bozmadan yapmak lazım. Bir de mali bütçesi var tabii bu işin. Zor bir süreç. Buna rağmen biz transfer ettiğimiz oyuncuların iyi olduğunu düşünüyoruz. İyi olduklarını da ikinci yarıda oynayacağımız maçlardaki performanslarıyla gösterecekler. Pazar günü yani yarınki maç itibariyle bu süreç başlıyor. Biz, başarıyı lafla değil, sahada göstereceğiz.
“BAZEN YENİLGİDEN DERS ÇIKARMAK
GEREKİYOR, BİZ ÖYLE YAPTIK”
Biz saha içerisinde kim iyiyse onu oynatıyoruz. Futbolcular arasında rekabet olacak tabii. Başkanımızla, yönetim kurulumuzla birlikte yaptık transferleri. Biz bir aileyiz. Aile içerisinde nasıl sorunlar oluyorsa bizde de ufak tefek sorunlar olabiliyor. Sonuç olarak iyi bir kadro oluşturduk. Devre arası kampımız çok güzel geçti. Devre arasında özel maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Bazen yenilgilerden ders almak lazım. Çok gol yedik. Yaptığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi gördük. Arkadaşlığımız, kardeşliğimiz çok iyi. Ligde 5 - 6 takımın şampiyonluğa oynaması güzel. 8 puanlık bir arayı kapattık. İşi çok sıkı tutmamız lazım. Bizde öyle yapacağız. İki sezon önce de ben Ispartaspor’u çalıştırıyordum. Son anda şampiyonluğu kaybetmiştik. Ama, bu defa inşallah böyle olmayacak ve şampiyon biz olacağız.
“GEREKİRSE TAKIMA
TAKVİYE YAPABİLİRİZ”
Bilindiği gibi ligin ikinci yarısı yarın başlıyor. İkinci yarı işler çok daha zor geçecek. Isparta güzel bir şehir. Isparta en güzeline layık. İnşallah bu sene şampiyonluk nasip olur. Ben takımından memnunum. İsa'yı aldık. Timurcan ve İsa'nın performansı çok iyi. Ancak, bu transfer yapmayacağımız anlamına gelmez. Transfer dönemi 15 Şubat’ta bitiyor. Takıma ihtiyaç olursa ve duruma göre takviye yapabiliriz. Tabi biz futbolcu alırken almak için almıyoruz. Gerçekten takıma yararlı olacağına inandığımız futbolcuları alıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız da bunun farkında zaten” dedi.
SERİM; “KENDİMİZE GÜVENİMİZ
TAM, ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Toplantıda daha sonra Takım Kaptanı Volkan Serim bir konuşma yaptı. Kaptan Serim de konuşmasında; “Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Kaliteli bir ekip olmamıza rağmen iyi bir başlangıç yapamadık. Artık kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz. Şampiyonluğa oynayan takımlarla yani Karaman, Kestel, Manavgat ile kendi evimizde oynayacağız. Bu takımları yenmemiz gerekiyor. Ben ilk kez Bölgesel Amatör Ligde oynuyorum. Isparta güzel bir şehir. Isparta’yı da Ispartaspor’u da çok seviyorum. İnşaallah yarınki maçta 3 puanı alıp taraftarımıza hediye edeceğiz. Ben yarınki maçta tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum. Bizi desteklesinler biz de onların verdiği moralle rakibimizi yenerek yolumuza emin adımlarla devam edelim.
KÜÇÜKYAMAN; “AİLE İÇİNDE UFAK –TEFEK
TARTIŞMALAR OLABİLİR”
Basın toplantısında son konuşmayı ise Ispartaspor Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman yaptı. Küçükyaman da konuşmasında; “Biz bir aileyiz, başarı için ara sıra kavgalarımız olabiliyor. Bizim yöneticilerle aramızda sıkıntı olsa bile 15 dakika sonra çözebiliyoruz. Biz bir aileyiz, başarı için ara sıra kavgalarımız olabiliyor. Sonuç olarak sıkıntımız yok. Biz yöneticilerle 15 dakika fikir alışverişi yapıyoruz, 1 saat sonra çözebiliyoruz. Bu işi sıkıntı tutuyoruz.
“TARAFTARLARIMIZ
BİZE GÜVENSİN”
Biz yöneticiler olarak gereken her şeyi yapıyoruz. İnşaallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız. Camia olarak tek yürek olacağız. Atakan Yazgan İstanbul’da deniliyor. Tabiki öyle olacak Atakan beyin işi İstanbul'da. Adamın işi orda. Benim de Bucak'ta. Aramıza nifak sokmasınlar. Şampiyonluk yaşayacağız. Stadyumdaki seyirci sayısı her geçen gün artıyor. Isparta halkı mağlubiyeti kaldıramıyor. Takım mağlup olduğu zaman seyirci sayısı düşüyor. Galip geldiğimizde ise artıyor. Şuanda gidişatımız iyi. Ödenmeyecek hiçbir borcumuz yok ama sponsor ve destek şart. Bizi sonuna kadar destekleyin” dedi.
YENİ TRANSFERLER TANITILDI
Söz konusu basın toplantısında ayrıca, dış transferde devre arası takıma transfer edilen Çubukspor’dan kanat oyuncusu Nurettin Çakır, orta saha İsa Taşdemir, sol bek Kaan Oruç, Atakum Belediyespor’dan kaleci Ali Yasin Demir, İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor’dan sağ bek Güven Şen ve Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor’dan stoper Emin Ergün de toplantıya katılarak gazetecilerin birlikte fotoğraf çekmeleri sağlandı.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °