Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’da Muhtemel Kongre Öncesi; İlk Adaylığını Açıklayan Galip Küçükyaman Oldu

Ispartaspor’da Muhtemel Kongre Öncesi; İlk Adaylığını Açıklayan Galip Küçükyaman Oldu

SPOR 12.08.2020 06:33:00 0
Ispartaspor’da Muhtemel Kongre Öncesi; 
İlk Adaylığını 
Açıklayan Galip 
Küçükyaman Oldu
BLT Türk Televizyonunda yayınlanan Levent Doğan’la Spor Vakti programına telefonla katılan Ispartaspor 2. Başkanı Galip Küçükyaman 
Kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
 
Ispartaspor 2. Başkanı Küçükyaman BLT Türk Televizyonunda yayınlanan Levent Doğan’la Spor Vakti programına telefonla katılarak canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
KÜÇÜKYAMAN; “BU SAATTEN SONRA BAŞKAN KİM OLDU, YÖNETİMDE KİM KALDI ONUN DERDİNDE DEĞİLİM”
Küçükyaman açıklamasındı şunları söyledi; “Benim derdim Ispartaspor’un 3. Ligde başarılı olması. Takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu işin mimarı Süreyya bey. Hepimizin emeği var burada. 2 yıldır ikinci başkanlığı yapıyorum. Bu hepimizin başarısıdır. Birinci başarı Süreyya beyin bunu hiç unutmayalım. Benim derdim kalan 4 maçı oynayalım şampiyonluğu söke söke almaktı ancak virüs çıktı bu olmadı. Yine de 3. Lige çıktık. Bu saatten sonra başkan kim oldu, yönetimde kim kaldı onun derdinde değilim. Ispartaspor 3. ligde kesinlikle kalmalı ama 3. lig yeterli değil.
“BEN KESİNLİKLE İKİNCİ
ADAM OLMAK İSTEMİYORUM”
Biz Atakan başkanla bir şeyler konuştuk. Atakan başkanın bana söylediği bir şey var; bu takım şampiyon olsa da BAL’da kalsa da başkan sensin, bende senin yanında ikinci başkan olarak devam edeceğim, bana verdiğin desteği ben de sana vereceğim diye sözü var idi. Ben ikinci adam olmak kesinlikle istemiyorum. Ben talibim, bu takımı alacağım. Vermezlerse yönetimde olmayacağım ama takıma destek vereceğim. Bu takım 2. lige çıkmalı. Bu benimle çıkar, Atakan başkanla veya birileriyle çıkar. İlle de alacağım derdinde değişim. Bana görev düşerse ben bu takıma adayım.
“TAKIMI BANA VERİRLERSE
BAŞKANLIĞA TALİBİM”
Bu takım buraya kadar geldi ama neler çekildi bunu sadece bizler biliyoruz. 1 puan farka kendiliğinden gelmedi. 4-5.haftada 8 puan fark açıldı takımın başında kimse kalmamıştı. Takımı bana verirlerse talibim, vermezlerse de kimseye gücenmiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.
“BANA VERİLEN SÖZLER VARDI”
2 yıldır ikinci adamım. Bu işe çok emek verdik. Ben bir daha ikinci adam olmak istemiyorum. Bana verilen sözler vardı herkes sözünde dursun. Olmazsa yönetime girmeyeceğim ama takıma destek vereceğim” dedi.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °