Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor’da Moraller Yerinde

Ispartaspor’da Moraller Yerinde

SPOR 13.03.2021 22:25:00 0
Ispartaspor’da 
Moraller Yerinde
Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da moraller oldukça yerinde. Teknik heyet ve futbolcular Cumartesi günü Door Cafe’de kahvaltıda bir araya gelerek birliktelik mesajı verdiler.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, geçtiğimiz hafta Teknik Direktör değişikliğine gitti. Takımın başına geçen Hakan Şimşek birlikteliğin daha da yukarı çıkması için oyuncularını kahvaltıda bir araya getirdi.
 
Isparta’nın genç girişimcisi Door Cafe Sahibi Tansel Tekeli’nin ev sahipliğinde Cumartesi günü saat 10:30’da gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, yardımcıları, futbolcular ve basın mensupları da katıldı. Oyuncularıyla kurduğu iletişimle dikkat çeken teknik patron Şimşek, gelecek adına umut verdi.
 
Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hakan Şimşek: “Ispartaspor’da tekrar görev yapmaktan dolayı mutluyum. Hedefimiz play offa yükselip, 2. Lige çıkmaktır. Üst sıralarda ki yerimizi korumamız gerekiyor. Yeni ekip olarak önümüzde ki hafta Erokspor’u evimizde misafir edeceğiz. Onlarda hedefi üst sıralarda olan bir takım. Bu maçı kazanıp seri yakalamak istiyoruz. Gün birlik ve beraberlik içerisinde olma günüdür. Bu takıma ve taraftarlara hak ettiği mutluluğu yaşatmak istiyoruz.” dedi.
KAPTAN UMUTLU KONUŞTU
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, gözünü Play-Off’lara dikti. Takım kaptanı Serdar Ümit Deniz, Play-Off yolundaki mücadeleleri hakkında açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Hakan Şimşek’ten sonra takımı adına açıklama yapan Serdar Ümit: “Birinci olma şansını biraz kaçırdık ama gerçekçi bakmak gerekiyor. Şu anda hedefimiz Play-Off. Play-Off tan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Bu takımı 2. ligde görmek istiyoruz. Hazırlıklar çok iyi takım çok genç, en büyükleri benim. Hepsini çok seviyorum. Hepsi çok temiz insanlar. Çalışmalarımız çok iyi devam ediyor” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: yerinde ıspartaspordamoraller
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °