Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Kabalak Dönemi Başladı

Ispartaspor’da Kabalak Dönemi Başladı

SPOR 22.07.2022 15:16:00 0
Ispartaspor’da
Kabalak Dönemi
Başladı
Ispartaspor’un olağanüstü kongresi nihayet yapıldı. Kongrede, mevcut yönetim görevini bırakırken, Kulübün yeni Başkanı Süleyman Kabalak başkanlığındaki yönetim kurumu göreve oy birliği ile seçildi. Başkan Başdğirmen sözünde durdu ve takımı yalnız bırakmayarak yönetimi oluşturdu.
 
Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala, gelecek sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’un olağanüstü kongresi gerçekleştirildi.
KONGREYE YOĞUN KATILIM
Bugün saat 16.00’da Atatürk Stadının yan tarafında bulunan Ispartaspor tesislerinde gerçekleştirilen kongreye; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ispartaspor’un eski ve yeni başkanları ile çok sayıda taraftar katıldı.
BİLGİÇ; “ISPARTASPOR’A
DESTEĞİM SÜRECEK”
Divan Başkanlığını ASKF Başkanı Erhan Oturak’ın yaptığı kongrede ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı söylendi. Daha sonra kürsüye gelen TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, takımın zor günlerden bugünlere getirildiğini belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ispartaspor’un başarısı için çalışacağını bildirdi.
Kongrede daha sonra, faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, gelir – gider cetvelleri okunarak üyelerin oylarına sunuldu ve oy çokluğu ile kabul edildi. Yeni yönetim kurulunun isimleri tek tek okundu ve tamamı oylanarak oy birliği ile seçilerek göreve getirildi.
BAŞKAN KABALAK; “GÜZEL
PROJELERİMİZLE GELDİK”
Seçildikten sonra kürsüye gelen Ispartaspor’un yeni Başkanı Süleyman Kabalak, Ispartaspor için güzel projelerinin olduğunu belirterek; “Takımımızı en iyi yerlere çıkarmak için arkadaşlarımızla göreve hazırız. İnşaallah, takımımızı bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyacağız. Bunun için gece – gündüz demeden çalışacağız” dedi.  
İŞTE ISPARTASPOR’UN YENİ YÖNETİMİ
Kongrede yapılan konuşmaların ardından kongre sona erdi ve yeni yönetim kurulu Kulüp binasının önünde basına fotoğraf çektirmesiyle program sona erdi. İşte Süleyman Kabalak Başkanlığındaki Ispartaspor’un yeni yönetim kurulu (asil):
Süleyman Kabalak
Onur Yiğiter
Osman Şahlan
Nuri Top
Süleyman Dağlı
Gültekin Özdemir
Ozan Gezer
Soner Köse
Serkan Demirsöken
Tümay Ünal
Atakan Turan
Yönetim Kurulu (Yedek):
Burak Akpınar
Ahmet Süzen
Hasan Önder
Burak Sinan Uğur
Ender Kızıltan
Serkan Başpınar
Ahmet İlter
Gökhan Büyükleblebi
Hüseyin Kartal
Mustafa Fışkınçiçek
H. Hüseyin Bilgiç
Denetim Kurulu (Asil):
Ahmet Öztürk
Fehmi Gezer
Tansel Tekeli
YÖNETİM ÇALIŞMALARA HEMEN BAŞLADI
Öte yandan, ligin başlamasına çok az zaman kalmasından dolayı seçilen yönetimin hemen çalışmalara başladığı ve başta takımı çalıştıracak teknik direktörün belirlenmesi olmak üzere transfer ve yeni sezon çalışmaları için kolları sıvadığı bildirildi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °