Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’da hazırlık maç programı belli oldu: Salı günü Serikspor Cuma günü Kozanspor

Ispartaspor’da hazırlık maç programı belli oldu: Salı günü Serikspor Cuma günü Kozanspor

SPOR 3.08.2019 12:02:00 0
Ispartaspor’da hazırlık maç programı belli oldu: 
Salı günü Serikspor
Cuma günü Kozanspor
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor ilk etap çalışmalarını tamamladı ve ikinci etap çalışmalarına bağladı. Bu doğrultuda, Yeşil – Pembeli ekip önümüzdeki Salı gününden itibaren hazırlık maçlarına da başlayacak.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDYOR
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan önderliğinde sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girecek olan Ispartaspor’da sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz haftayı Gölcük Krater Gölünde yaptığı antrenmanlarla tamamlayan Yeşil – Pembeli ekip, Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde Atatürk Stadyumunda çalışmalarına devam ediyor.
YEŞİL – PEMBELİLER İKİ HAZIRLIK
MAÇI BİRDEN YAPACAK
Bu doğrultuda, Yeşil – Pembelilerin ikinci etap sezon hazırlıkları kapsamında yapacakları hazırlık maçları da belli oldu. Buna göre; Ispartaspor önümüzdeki hafta Isparta’da üç gün arayla iki hazırlık maçı yapacak. 6 Ağustos Salı günü Serikspor ile saat 20:00’de ve 9 Ağustos Cuma günü Adana Kozanspor ile saat 20:00 de karşılaşacak olan Yeşil – Pembeliler her iki maçı da geçtiğimiz yıllarda ışıklandırılan Isparta Atatürk Stadında oynanacak.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °