Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Hakan Karaca Sesleri

Ispartaspor’da Hakan Karaca Sesleri

SPOR 14.09.2022 19:25:00 0
Ispartaspor’da 
Hakan Karaca 
Sesleri
Ispartaspor’da bu akşam oynanan ve iki puan kaybedilen Tarsus İdmanyurduspor maçının ardından Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrılma noktasına geldi. Yeşil – Pembeli Taraftarlar ise, 4 haftada alınan 3 puana ve kötü futbola tepki göstererek; “Şimşek ile yollar ayrılmalı ve yerine başarısı ortada olan Hakan Karaca getirilmelidir” dediler.

ISPARTASPOR’DA
HAKAN KARACA SESLERİ
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezona Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile giren Ispartaspor’da geride kalan ilk dört haftada alınan kötü sonuçlar Yusuf Şimşek ile yolları ayırma noktasına getirdi ve Yeşil – Pembeli camiada Teknik Direktör Hakan Karaca sesleri yükselmeye başladı.
TARAFTARLAR; “HAKAN HOCAYI
TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Ispartalı futbol severler daha önce de Ispartaspor’da görev yapan ve başarılı sonuçlara imza atan Tecrübeli Teknik Direktör Hakan Karaca’yı takımın başında görmek istediklerini belirttiler.
“BU FUTBOLLA
ŞAMPİYONLUK HAYAL”
Sezon başında yaptığı maliyetli transferlerle ‘Tecrübeli’ futbolculardan oluşan bir kadro oluşturan ve takımın başına Teknik Direktör Yusuf Şimşek’i getiren ve sezona da ‘Şampiyonluk’ parolasıyla giren Ispartaspor Yönetimi, yapılan yüksek maliyetli transferlere rağmen alınan kötü sonuçlar karşısında nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.
“BAŞARILI TEKNİK
DİREKTÖR”
Takımın daha fazla kötüye gitmeden ve ligin dibine demir atmadan şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için en önemli ve tecrübeli ismin Teknik Direktör Hakan Karaca olduğunu ifade eden futbolseverler Hakan hocayla başarının geleceğine inandıklarını belirttiler.
7 MAÇTA 6 GALİBİYET ALDI
Bilindiği gibi, efendi ve saygın kişiliği ile de takdir toplayan Teknik Direktör Hakan Karaca, iki sezon önce Ispartaspor’da görev almış ve 7 maçta 6 galibiyet almasına rağmen 3 – 1 kazanılan Arhavispor maçı dönüşü dönemin Kulüp Başkanı ile Havalimanında yaşadığı sorunlar nedeniyle görevinden istifa etmişti.

Anahtar Kelimeler: karacasesleri ıspartaspordahakan
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °