Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Gözler YALOVAPOR Maçına Çevrildi

Ispartaspor’da Gözler YALOVAPOR Maçına Çevrildi

SPOR 30.11.2020 13:16:00 0
Ispartaspor’da Gözler 
YALOVAPOR 
Maçına Çevrildi
Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda maçın uzatma dakikalarında yediği golle galibiyeti son saniyede kaçıran Ispartaspor gözler Çarşamba günü sahasında oynayacağı Yalovaspor maçına çevrildi. Dünden itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayan Yeşil – Pembeli ekipte her şey galibiyet üzerine yapılıyor.
 
SEZONUN İLK 9 MAÇINDA
15 PUAN TOPLADI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin onuncu haftasında Elazığ Karakoçanspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip, maçın 41. Dakikasında Emir Kaan Gültekin’in attığı golle 90 dakika maçı önde götürdü. Ancak, Maçın uzatma dakikalarında yani 90+8’de yediği golle sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılarak altın değerinde iki puan kaybetti ve haftayı 15 puanla 8. Sırada tamamladı.
YALOVASPOR GELİYOR
MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ
OYNANACAK
Ispartaspor, geçen hafta karşılaştığı Elazığ Karakoçanspor maçının ardından ligin onbirinci haftasında grubun zayıf ekiplerinden Yalovapor ile karşılaşacak. Karakoçanspor maçının hemen ardından bu hafta maçının hafta içi olması nedeniyle ara vermeden Yalovaspor maçı hazırlıklarına başlayan Yeşil – Pembeli ekip, dün toplanarak Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde Çarşamba günü saat 13.00’te sahasında oynayacağı Yalovaspor maçı için antrenmanını yaptı.
“YOLUMUZA EMİN
ADIMLARLA
DEVAM EDİYORUZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Yalovaspor’un ligde alt sıralarda yer almasına rağmen son maçında çok etkili bir futbol oynadığını ve Çarşamba günkü maçın son derece zorlu bir karşılaşma olacağını ancak buna rağmen sahadan mutlak surette galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi geçen hafta deplasmanda oynadığımız Elazığ Karakoçanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymamıza ve hatta maçın 90 dakikasını da galibiyetle tamamlamamıza rağmen hakemin tutumlu davranışları yüzünden maçın uzatma dakikalarında kalemizde gördüğümüz gol nedeniyle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Dolayısıyla, biz alt sıralardan gelip her geçen hafta yukarılara doğru tırmanan bir takımız ve her maç bizim için bir final niteliğinde. Dolayısıyla, önümüzdeki Çarşamba günü de oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanı da taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Böylece, Elazığ Karakoçanspor maçında kaybettiğimiz puanları da Yalovapor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz.
 “GALİBİYETTEN BAŞKA
BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Şuanda tüm dikkatlerimizi Çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Yalovaspor maçına çevirdik. Bu maça hazırlanıyoruz. Futbolcularıma günde çift idman yaptırıyorum. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla bu önemli maçı kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °