Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Gözler; Gölcükspor Maçında

Ispartaspor’da Gözler; Gölcükspor Maçında

SPOR 17.11.2020 08:28:00 0
Ispartaspor’da Gözler; 
Gölcükspor 
Maçında
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve 8. Haftayı bay geçen, 9. Hafta maçı koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenen Ispartaspor, Perşembe günü kendi sahasında grubun orta sıralarında bulunan Gölcükspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekibin aynı Altındağ Belediyespor maçındaki gibi rakibini farklı mağlup ederek averajını yükseltmesi bekleniyor.
 
19 Kasım 2020 Perşembe günü saat 13.00’te oynanacak olan maçta Isparta Atatürk Stadyumunda Gölcükspor takımını konuk edecek olan Ispartaspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
KARACA; “ALLAH ŞÜKÜR
OLUMSUZLUKLARI ATLATTIK”
Takımın her geçen hafta daha da iyiye gittiğini ve ligde emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca; “İlk haftalarda gerçekten zor şartlar yaşadık. O zorlu günleri atlatıp galibiyetlere başladık. Ancak, bu defa da Koronavirüs pandemisi ile karşı karşıya kaldık. Allaha şükür bunu de bertaraf etmeyi başardık. Şimdi önümüze bakıyoruz.
“İKİ HAFTAYI MAÇ
YAPMADAN GEÇTİK”
Bilindiği gibi, ligin 7. Haftasında kendi sahamızda Erbaaspor’u mağlup ettikten sonra ligin 8. Haftasını maç yapmadan yani bay geçirdik. 9. Haftasında deplasmanda oynayacağımız Esenler Erokspor maçını ise Koronavirüs pandemisi vakaları nedeniyle oynayamadık. Bu maçımız Federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Bu hafta ise yani Perşembe günü kendi sahamızda Gölcüspor’u konuk edeceğiz. Artık her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Kötü günleri geride bırakıyoruz. Son oynadığımız Erbaaspor maçında aldığımız galibiyet takımın kendine olan güvenini daha fazla artırdı.
“GÖLCÜKSPOR’U DA YENİP
YUKARILARA ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Bundan sonraki süreçte artık sürekli puan durumunda yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz Bu doğrultuda, Perşembe günü sahamızda oynayacağımız Gölcükspor’u da mağlup edip zirveye doğru çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.
MAÇI KAYSERİ BÖLGESİ
HAKEMİ YÖNETECEK
Ispartaspor’un Perşembe günü sahasında Gölcükspor ile oynayacağı karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana yönetecek. Haymana’nın yardımcılıklarını ise Sivas bölgesi hakemlerinden Mehmet Öcal, ve Ankara bölgesi hakemlerinden Caner Kurt yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Ankara bölgesi hakemlerinden Havvana Nur Demir olacak.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °