Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor’da Gözler; Erbaaspor Maçına Çevrildi

Ispartaspor’da Gözler; Erbaaspor Maçına Çevrildi

SPOR 31.10.2020 13:28:00 0
Ispartaspor’da Gözler; 
Erbaaspor
Maçına
Çevrildi
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve son haftalarda ortaya koyduğu futbolla göz dolduran Ispartaspor, yarın kendi sahasında grubun son sıralarında bulunan Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekibin aynı Altındağ Belediyespor maçındaki gibi rakibini farklı mağlup ederek averajını yükseltmesi bekleniyor.
 
1 Kasım 2020 Pazar günü yani yarın saat 19.00’da oynanacak olan maçta Isparta Atatürk Stadyumunda Erbaaspor takımını konuk edecek olan Ispartaspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
KARACA; “HER GEÇEN GÜN
İYİYE DOĞRU GİDİYORUZ”
Takımın her geçen hafta daha da iyiye gittiğini ve ligde emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca; “İlk haftalarda gerçekten zor şartlar yaşadık. Ancak, bu bizi asla yıldırmadı. Takım olma bilinciyle çıktığımız maçlarda takımın birbirini çok iyi tanımaması gibi sebeplerle aksaklıklar ve puan kayıpları yaşadık. Ama artık o günleri geride bırakıyoruz. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Osmaniyespor’a karşı oynadığımız maçta aldığımız galibiyet takımın kendine olan güvenini daha fazla artırdı.
“ERBAASPOR’U DA YENİP ‘BAY’
ÖNCESİ GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ”
Osmaniye maçında takım olarak hafta başından beri çalıştığımız stratejik sistemimizi sahaya son dakikaya kadar yansıttık. Futbolcularımızın özverisinden ve sistemimize olan bağlılığından dolayı hepsine tek tek teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte çok daha iyi ve başarılı bir takım oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Erbaaspor’u da mağlup edip daha sonraki hafta bay geçeceğimizden dolayı ligde iyi bir yere çıkmak istiyoruz” dedi.
MAÇI SİNOP BÖLGESİ
HAKEMİ YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarın sahasında Erbaaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Sinop bölgesi hakemlerinden Erdal Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Samsun bölgesi hakemlerinden Aykut Yılmaz ve Eray Pınar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Samsun bölgesi hakemlerinden Berkay Yavuz olacak.
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °