Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor’da Futbolculara; İki Gün İzin…

Ispartaspor’da Futbolculara; İki Gün İzin…

SPOR 1.02.2022 08:39:00 0
Ispartaspor’da Futbolculara; 
İki 
Gün
İzin…
2. Lig Beyaz Grupta Tarsus İdmanyurduspor maçının ardından bu hafta sonunu maç yapmadan yani bay geçecek olan Ispartaspor’da, Teknik Direktör Turgut Kul tarafından futbolculara iki gün izin verildi. Pazartesi ve Salı gününü izinli olarak geçirecek olan Yeşil – Pembeli ekip 2 Şubat Çarşamba günü toplanarak bay haftasından sonra oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’da moraller yerinde, geçtiğimiz Pazar günü sezonun 23. İkinci yarının ise 4. Haftasında deplasmanda önünde karşılaştığı Tarsus İdmanyurduspor’u 2 – 1’lik skorla geçerek hem haftayı galibiyetle tamamlamış hem de puan durumunda 31 puanla 4. Sırada tamamladı.
FUTBOLCULARA İKİ
GÜN İZİN VERİLDİ
Ispartaspor’da, Tarsus İdmanyurduspor maçı sonrası futbolculara Teknik Direktör Turgut Kul tarafından iki gün izin verildi. Bu doğrultuda, Pazar günü maçtan sonra başlayan izin bugün sona erecek ve futbolcular, 2 Şubat Çarşamba günü tesislerde toplanarak çalışmalarına devam edecekler.
YENİ TRANSFERLER
TAKIMA UYUM SAĞLAYACAK
Yeşil – Pembelilerin haftayı bay geçmesinden dolayı iki hafta maç olmamasına rağmen Teknik Direktör Turgut Kul’un futbolculara iki gün izin vermesinin, takımın Akhisarspor maçına en iyi şekilde hazırlanmasının sağlanması ile yeni transferlerin takıma bir an önce uyum sağlaması nedeniyle olduğu öğrenildi.
TAKIM ANTALYA’DA
KAMP YAPABİLİR
Öte yandan, ligin ilk yarısında Antalya kampını iptal eden Ispartaspor’da haftayı bay geçmeden dolayı iki haftalık süreyi Antalya’da kamp yaparak değerlendirmek istediği ve yarın tesislerinde toplanacak olan takımın bir hftalık da olsa Antalya’da kamp yapabileceği belirtildi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °