Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor’da Futbolcular Bir Bir Yuvadan Uçuyor; Kadir Turhan ve Mustafa Diler Karacabey'de

Ispartaspor’da Futbolcular Bir Bir Yuvadan Uçuyor; Kadir Turhan ve Mustafa Diler Karacabey'de

SPOR 19.07.2022 13:50:00 0

Ispartaspor’da Futbolcular Bir Bir Yuvadan Uçuyor; 
Kadir Turhan ve 
Mustafa Diler
Karacabey
Mevcut yönetimin istifasının ardından çok geç alınan kongre kararı nedeniyle yönetimi henüz belli olmayan Ispartaspor’da futbolcular da bir bir kulüpten ayrılıyorlar. Son olarak Ispartaspor’da defansın bel kemiği Kadir Turhan ile Orta Sahanın önemli isimlerinden Mustafa Diler, yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Teco Karacabey Belediyespor ile anlaşarak kulüpten ayrıldılar.
 
ISPARTASPOR’DA 40 GÜN SÜREN
BELİRSİZLİK CUMA GÜNÜ SONA ERECEK
Geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve mütevazi kadrosuna rağmen büyük bir başarıya imza atarak grupta Play – Off’a kalma başarısı gösteren Ispartaspor’da sezonun tamamlanmasının ardından mevcut yönetimin istifa etmesi ile birlikte belirsizlikler başladı.
DİĞER TAKIMLAR
SEZONU BİLE AÇTILAR
İstifa eden yönetimin kulübü kongreye götürme noktasında çok geç karar vermesi, 2. Ligde tüm takımlar transferlerini tamamlama noktasına gelmesi ve yeni sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen Ispartaspor’da henüz kongre bile yapılmış değil.
OLUŞACAK YÖNETİMİN ÖNÜNDE
SADECE 35 GÜN OLACAK
İstifa eden yönetimin geç de olsa kongre kararı alması ile kulüp 22 Temmuz Cuma günü kongreye gidecek ve yeni yönetimini belirleyecek. Yeni yönetimin önünde ise 22 Temmuz’dan sonra sadece 35 gün kalacak. Zira, ligler 27 Ağustos tarihinde başlayacak. Dolayısıyla, göreve gelecek olan yönetim; Teknik Direktör tespiti, takıma yeni futbolcuların transferi ve takımın bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlayıp sezon öncesi kapma girmesi için çok az bir zamanı olacak.
GÖKHAN GÖKSU NAZİLLİ BELEDİYESPOR’A,
KAPTAN EFŞAN ETİMESGUT BELEDİYESPOR’A GİTTİ
Ispartaspor’da kiralık olarak oynayan ve 31 Mayıs itibariyle sözleşmeleri biten Kaleci Alp Arda başta olmak üzere kiralık futbolcuların kendi kulüplerinin dönmelerinin ardından, bazı kulüp futbolcuları da çeşitli kulüplerle anlaşma sağlayarak bir bir kulüpten ayrılıyorlar. Bilindiği gibi; ilk olarak Gökhan Göksu Ispartaspor’un da grubunda bulunan Nazilli Belediyespor ile anlaşarak bu kulübe transfer olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Takım Kaptanı Efşan Geçgin de Etimesgut Belediyespor ile anlaşarak bu kulübe gitti.
KADİR TURHAN VE MUSTAFA
DİLER TECO BELEDİYESPOR’DA
Yeşil – Pembeli kulüpte son olarak Ispartaspor’da defansın bel kemiği Kadir Turhan ile Orta Sahanın önemli isimlerinden Mustafa Diler, yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Teco Karacabey Belediyespor ile anlaşarak kulüpten ayrıldılar. Ispartaspor’da iken uzun ve kıvırcık saçları ile dikkatleri üzerine çeken ve ‘bonus kafa’ olarak tanımlanan Mustafa Diler’in Teco Karacabey Belediyespor Flaması önünde çektirdiği resimde saçlarını kestirdiği dikkat çekti. Diler’in askerlik konusundan dolayı saçlarını kestirdiği belirtiliyor.
İŞTE O HABER;
Bursa’da yayın yapan bursadabugün isimli internet haber sitesinde Ispartasporlu Kadir Turhan ile Mustafa Diler’in Teco Karacabey Belediyespor ile anlaşmaya vardığını yazdı. Söz konusu haberde şöyle denildi; “TFF 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz TECO Karacabey Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonda teknik direktör Recep Çetin ile yola devam edecek TECO Karacabey Belediyespor, Isparta 32 Spor'dan Kadir Turhan ve Mustafa Diler'i renklerine bağladı. TECO Karacabey Belediyespor yaptığı paylaşımda "Transfer komitemizin yapmış olduğu görüşmeler sonucu, kulübümüz, Isparta32 Spordan Kadir Turhan ve Mustafa Diler'i transfer etti. Oyuncumuz Kadir Turhan ve Mustafa Diler ile kulübümüz 1 yıllık Sözleşme imzaladı." ifadelerini kullanıldı.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °