Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor’da Birinci Etap Kampı Sona Erdi

Ispartaspor’da Birinci Etap Kampı Sona Erdi

SPOR 8.08.2021 09:50:00 0
Ispartaspor’da Birinci Etap Kampı 
Sona 
Erdi
5 Eylül’de başlayacak olan yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’un kuvvet ve dayanıklılık ağırlıklı ilk etap kampı bugün itibariyle sona erdi. Yeşil – Pembeli ekipte Teknik Direktör Tarık Söyleyici tarafından futbolculara verilen 2 gün iznin ardından ikinci etap kampı başlayacak.
 
Yeni sezon hazırlıklarını Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdaresi Tesislerinde sürdüren Yeşil – Pembeli ekip Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetimindeki sabah antrenmanında kuvvet çalıştı. Ispartasporlu oyuncuların güç depoladığı ilk etap kampı sabah antrenmanıyla sona erdi.
YEŞİL – PEMBELİLERİN
BİRİNCİ ETAP KAMPI SONA ERDİ
Bilindiği gibi; Yeşil – Pembeli ekip 12 Temmuz tarihi itibariyle Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdaresi Tesislerinde kampa girerek sezon hazırlıklarına başlamış ve Yeşil – Pembeli oyuncular Kurban bayramındaki iznin ardından tesiste toplanarak ilk etap kampını sürdürmüşlerdi.
FUTBOLCULARA 2 GÜN İZİN
Yeşil – Pembeli ekipte Teknik Direktör Tarık Söyleyici tarafından futbolculara verilen 2 gün iznin ardından ikinci etap kampı başlayacak. Ispartaspor’un ikinci etap kampının ise kendi tesislerinde olacağı ve taktik ağırlıklı bir kamp dönemi geçireceği belirtildi.
HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAK
Ispartaspor, ikinci etap kamp dönemi içinde ise 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Ardından, 5 Eylül Pazar günü başlayacak olan ligin ilk maçının hazırlıklarını yapacak.
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °