Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartaspor, Cizrespor; Maçına Kilitlendi

Ispartaspor, Cizrespor; Maçına Kilitlendi

SPOR 7.04.2021 07:24:00 0
Ispartaspor, Cizrespor; 
Maçına 
Kilitlendi
 Yarın sahasında Cizrespor ile karşı karşıya gelecek olan Ispartaspor’da tüm gözler yarınki Cizrespor maçına çevrildi. Yeşil – Pembeli ekipte hedef rakibini mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılıp Play – Off grubunun içinde girebilmek.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Ispartaspor, 8 Nisan Perşembe günü yani yarın Şırnak temsilcisi ve grupta son sıralarda bulunan Cizrespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi dün hazırlıklarını tamamlayan Yeşil – Pembeli ekip tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
HEDEF; MUTLAK GALİBİYET
Geçen hafta deplasmanda Yalovaspor’u mağlup ederek kötü gidişe son veren Ispartaspor, yarın karşılaşacağı Cizrespor karşılaşmasını kazanarak üst sıralara tırmanma konusunda yoluna devam etmek istiyor. Karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefleyen Ispartaspor, Çatalca ve Şile Yıldız maçlarının sonucuna göre de Play – Off’un içinde yer alma hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçların ardından geçen hafta başlayan galibiyet serisini de devam ettirmek isteyen Yeşil – Pembeli ekipte sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
MAÇTA ÖZHAN
DÜDÜK ÇALACAK
Yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak olan Ispartaspor – Cizrespor karşılaşmasında Sivas Bölgesi Hakemlerinden Yusuf Ziya Gündüz düdük çalacak. Gündüz’ün Yardımcılıklarını ise Yavuz Bahadır Ordu ve Aykut Küçük. Maçta dördüncü hakem olarak da Bekir Doğan görev yapacak.
SEZONUN EN FARKLI GALİBİYETİ
Bilindiği gibi Ispartaspor, ligin ilk yarısında yarın karşılaşacağı rakibi Cizrespor’u sahasında 5 – 1 mağlup etmiş ve bu skor şuana kadar Ispartaspor’un aldığı en farklı maç skoru olarak kayıtlara geçmişti.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °