Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor Bugün Yalovaspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

Ispartaspor Bugün Yalovaspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

SPOR 2.12.2020 08:12:00 0
Ispartaspor Bugün Yalovaspor’u Konuk Ediyor; 
Şimdi 
GALİBİYET 
Zamanı
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi sahasında lig sonuncusu Yalovaspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte sadece galibiyet değil, averajı da yükseltmek. Atatürk Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak.
 
KOLAY MAÇI YİNE
ZORU SOKMAYIN!
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve 10. Haftayı Elazığ Karakoçanspor deplasmanından 1 – 1’lik skorla yarılarak bir puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun son sırasında yer alan ve henüz galibiyeti bulunmayan Yalovapor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçı rahat kazanması hatta farklı skorla kazanması bekleniyor. Zira, Ispartaspor’un topladığı puanların yanı sıra aynı puana sahip rakiplerinin üzerinde yer alabilmesi için averajının da yüksek olması gerekiyor. Ancak, Gölcükspor maçında olduğu gibi farklı kazanacağı maçı zora sokmasından da endişe ediliyor.
YALOVASPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Covid – 19 pandemisi nedeniyle yine seyircisiz oynanacak olan Ispartaspor, bugün oynayacağı Yalovaspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Yalovaspor maçının taktiği üzerinde duruldu. 
ISPARTASOPR 8. SIRADA
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 9 maç sonunda topladığı 15 puanla grupta sekizinci sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle son haftalarda çıkış yakaladı ve bu çıkışını bugünkü Yalovasporspor maçını kazanarak devam ettirmek istiyor.
RAKİP YALOVASPOR 17. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Yalovaspor ise; 9 maç sonunda henüz hiç galibiyet alamamış durumda. Konuk ekip, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 2 puanla 17. sırada yani ligin son sırasında yer alıyor. 3. Lig 3. Grupta Somaspor 24 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, İçel İdmanyunduspor 22 puanla ikinci, Çatalca ise 21 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
GÖZLER YİNE NURETTİN
ÇAKIR’DA OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Yalovaspor maçında son haftaların gösterdiği performans ve attığı gollerle büyük bir yükseliş trendi yakalayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Nurettin Çakır’da olacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip forvet oyuncusu olmamasına rağmen attığı gollerle hem takımının kurtarıcısı olmuş hem de gol krallığında zirveye oturmuştu. Taraftarlar, başarılı futbolcudan bugünkü maçta da gol bekliyor.
MAÇI HAKEM TARIK
GÜLDAL YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 3. Lig 3. Grupta oynanacak 10. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 13.00’te oynayacağı Yalovaspor maçını Adana Bölgesi hakemlerinden Tarık Güldal yönetecek. Güldal’ın yardımcılıklarını ise K. Maraş Bölgesi hakemlerinden Yunus Yıldız ve Niğde Bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Anıl Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hatay Bölgesinden Hamza Pehlivan olacak.
 
 

Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °