Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor Bugün İnegölspor’a Konuk Oluyor; Galibiyetten Başka Çıkar Yol Yok!

Ispartaspor Bugün İnegölspor’a Konuk Oluyor; Galibiyetten Başka Çıkar Yol Yok!

SPOR 24.09.2022 06:12:00 0
Ispartaspor Bugün İnegölspor’a Konuk Oluyor; 
Galibiyetten 
Başka Çıkar 
Yol Yok!
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak. Grupta 13. Sırada bulunan Yeşil – Pembeli ekipte tek hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. İnegöl İlçe Stadyumundaki maç saat 16.00’da başlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezon başından bu yana oyununu bir türlü oturtamayan ve oynadığı futbolla eleştirilere hedef olan Ispartaspor bugün, deplasmanda İnegölspor ile son derece zorlu bir mücadeleye çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı kazanarak puan durumunda üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. 
ISPARTASPOR
MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
Hafta boyunca bugün oynayacağı İnegölspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek Pazartesi günü itibariyle tamamlayıp dün sabah saatlerinde İnegöl’e hareket eden Yeşil – Pembeli ekip İnegöl’e ulaşarak konaklayacağı otele yerleşip maç saatini beklemeye başladı.
ISPARTASPOR 13. SIRADA
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı lig sonuncusu Bayburt İl Özel İdarespor’u 1 – 0 yenerek üç puanla kapatan Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 5 maç sonunda topladığı 6 puanla grupta 13. Sırada bulunuyor. Yeşil – Pembeliler bu maçlarda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyeti bulunuyor. Sezon başından bu yana özellikle oynadığı kötü futbolla eleştirilerin odağı haline gelen Ispartaspor, bugün hem güzel futbol oynayarak hem de galibiyet alarak grupta çıkışa geçmek istiyor.
RAKİP İNEGÖLSPOR 9. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi İnegölspor ise; oynadığı 5 maç sonunda 3 puanla 16. Sırada yer alıyor. Bugünkü maçta ev sahibi olan ekip, 1 galibiyet, ve 3 mağlubiyetle 3 puan topladı. Grupta 6. Haftaya girilirken Menemenspor 12 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, 10’ar puanlı Düzcespor ikinci, Çorumspor FK üçüncü ve 24Erzincanspor dördüncü sırada bulunuyor. 6 Puanlı Ispartaspor ise 13. Sırada yer alıyor.
BURAK AYDIN’IN İLK 11’DE
OYNAMASI BEKLENİYOR
Lig başından bu yana gol yollarında bir türlü istenilen duruma gelemeyen Ispartaspor’da, geçtiğimiz yıl özellikle sezonun ilk maçlarında oynadığı futbolla göz dolduran Burak Aydın’ın ‘Takımın Golcüsü’ olarak bugünkü maçta ilk 11’de oynaması bekleniyor. Yeşil – Pembeli Taraftarlar, başarılı futbolcudan bugünkü maçta da gol bekliyor.
MAÇI HAKEM AYBERK
DEMİRTAŞ YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 6. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün deplasmanda saat 16.00’da oynayacağı İnegölspor maçını İzmir Bölgesi Hakemlerinden Ayberk Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın Yardımcılığını ise Uğur Önal ve Melih Kurtuluş yapacaklar. Maçın 4. Hakemlik görevini ise Erdem Temel yapacak.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °