Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Bugün B. Petrolspor’u Konuk Ediyor; Şimdi 3 Puan Zamanı

Ispartaspor Bugün B. Petrolspor’u Konuk Ediyor; Şimdi 3 Puan Zamanı

SPOR 4.02.2021 07:10:00 0
Ispartaspor Bugün B. Petrolspor’u Konuk Ediyor; 
Şimdi
3 Puan
Zamanı
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi sahasında ligin son sıralarındaki Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak.
 
ÇIKIŞ SÜRECEK Mİ?
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve 17. Haftayı Karşıyakasopr deplasmanından  2 – 0’lık skorla ayrılarak üç puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun son sıralarında yer alan Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek.  
BATMAN PETROLSPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Covid – 19 pandemisi nedeniyle maçını yine seyircisiz oynanacak olan Ispartaspor, bugün karşılaşacağı Batman Petrolspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
ISPARTASOPR 4. SIRADA
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 17 maç sonunda topladığı 29 puanla grupta dördüncü sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle son haftalarda çıkış yakaladı ve bu çıkışını bugünkü Batman Petrolspor maçını kazanarak devam ettirmek istiyor.
RAKİP YALOVASPOR 13. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Batman Petrolspor ise; 17 maç sonunda 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 18 puanla 13. sırada yer alıyor.  
GÖZLER YİNE NURETTİN ÇAKIR VE
YENİ TRANSFERLERDE OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Batman Petrolspor maçında son haftaların gösterdiği performans ve attığı gollerle büyük bir yükseliş trendi yakalayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin ile takıma yeni kazandırılan transferlerde olacak. Zira Taraftarlar, geçen haftaki Karşıyaka maçından çok bugünkü maçta yeni transferlerden başarılı bir performans, gol ve goller bekliyor.
ISPARTASPOR RAKİBİNDEN
RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR
Bilindiği gibi, Ispartapor ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı rakibine 3 – 1 gibi faklı bir skorla mağlup olmuştu. Yeşil – Pembeliler bugünkü maçı kazanarak bir anlamda rakibinden ilk yarının rövanşını da almak istiyor.
MAÇ BUGÜN
SAAT 13.00’TE BAŞLAYACAK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 3. Lig 3. Grupta oynanacak 18. Hafta maçı olan Ispartaspor – Batman Petrolspor maçı bugün saat 13.00’te Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °