Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor Bugün Amedspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

Ispartaspor Bugün Amedspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

SPOR 12.12.2021 08:18:00 0
Ispartaspor Bugün Amedspor’u Konuk Ediyor; 
Şimdi 
GALİBİYET 
Zamanı
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde lig ikincisi Amedsporspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak.
 
MAÇA KAZANMASI HALİNDE İKİNCİ
SIRAYA KADAR YÜKSELME DURUMU VAR
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 16. Haftayı Pazarspor deplasmanından 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılarak sıfır puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun güçlü ekiplerinden ve 2. Sırada bulunan Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların zor da olsa bu maçı kazanarak galibiyeti ilk maçı olan Teknik Direktör Turgut Kul’a hediye etmeleri bekleniyor.
AMEDSPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Yönetimin aldığı kararla taraftarların ücretsiz olarak izleme imkanı bulacağı Ispartaspor’un, bugün oynayacağı Amedspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Turgut Kul yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Amedspor maçının taktiği üzerinde duruldu.
ISPARTASOPR 5. SIRADA
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 15 maç sonunda topladığı 22 puanla grupta beşinci sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle grupta 5. Sırada bulunuyor.
RAKİP AMEDSPOR 2. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Amedspor ise; 15 maç sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 24 puanla 2. sırada yer alıyor. 2. Lig Beyaz Grupta Pendikspor 33 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Amedspor 24 puanla ikinci ve 22 puanlı takımlar Kırklarelispor, Buca 1928, Ispartaspor ve Pazarspor takımları üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sırada bulunuyorlar.
GÖZLER BURAK
AYDIN’DA OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Amedspor maçında ligin ilk haftalarında gösterdiği performans ve attığı gollerle büyük bir yükseliş trendi yakalayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen ancak sakatlık nedeniyle yaklaşık iki aydır sahalardan uzak kalan ve iki hafta önce oynamaya başlayabilen takımın tek golcüsü Burak Aydın’da olacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekipte bir çok forvet oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle hem takımının kurtarıcısı olmuş hem de gol krallığında zirveye oturmuş, ancak sakatlığı nedeniyle gol krallığında geride kalmıştı. Taraftarlar, başarılı futbolcudan bugünkü maçta mutlak gol bekliyor.
MAÇI HAKEM EREN
ÖZYEMİŞÇİOĞLU
YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 17. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 13.00’te oynayacağı Amedspor maçını Aydın Bölgesi hakemlerinden Eren Özyemişçioğlu yönetecek. Özyemişçioğlu’nun yardımcılıklarını ise Cankurt Gönenç ve Muratcan Ilgaz yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yunus Emre Çakar olacak.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °