Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Bugün Akhisarspor’a Konuk Oluyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

Ispartaspor Bugün Akhisarspor’a Konuk Oluyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

SPOR 6.10.2021 09:30:00 0
Ispartaspor Bugün Akhisarspor’a Konuk Oluyor; 
Şimdi 
GALİBİYET 
Zamanı
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte tek hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. Spor Toto Akhisar Stadyumundaki maç saat 19.00’dabaşlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz 5. Haftayı maç yapmadan (bay) geçiren Ispartaspor bugün, grubun orta sıralarında yer alan ve Akhisarspor ile karşı son derece zorlu bir mücadeleye çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.  
ISPARTASPOR
MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
Hafta boyunca bugün oynayacağı Akhisarspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek Pazartesi günü itibariyle tamamlayıp dün sabah saatlerinde Akhisar’a hareket eden Yeşil – Pembeli ekip Akhisar’a ulaşarak konaklayacağı otele yerleşip maç saatini beklemeye başladı.
ISPARTASOPR 5. SIRADA
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı bay geçen Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 4 maç sonunda topladığı 8 puanla grupta 3. Sıraya yükselmişti. Ancak geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçtiği için alttaki bazı takımların kazanmasıyla 5. Sıraya düşmüştü. Yeşil – Pembeliler bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik almış ve henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Sezon başından bu yana özellikle oynadığı etkili futboluyla iyi bir çıkış yakalayan Ispartaspor, bu çıkışını bugünkü Akhisarspor maçını kazanarak devam ettirmek istiyor.
RAKİP AKHİSARSPOR 9. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Akhisarspor ise; oynadığı 5 maç sonunda 7 puanla 9. Sırada yer alıyor. Bugünkü maçta ev sahibi olan ekip, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 7 puan topladı. Grupta 6. Haftaya girilirken Amedspor 12 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, 9’ar puanlı Pendikspor ikinci, Kırşehir Belediyespor üçüncü ve Pazarspor dördüncü sırada bulunuyor. 8 Puanlı Ispartaspor ise 5. Sırada yer alıyor.
TAKIM KAMPATIN
EFŞAN GEÇKİN TAKIMDA YOK
Ispartaspor Kaptanı Efşan Geçgin ise, geçirdiği ağır soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyon nedeniyle Akhisarspor maçı kadrosunda yer alamayacak.
GÖZLER BURAK VE
TANER’DE OLACAK
Öte yandan, Takım olarak tüm mevkileriyle etkili bir futbol oynayan Ispartaspor’un bugün yapacağı Akhisarspor maçında sezon başından bu yana gösterdiği performans ve attığı gollerle büyük bir yükseliş trendi yakalayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Burak Aydın ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Taner Gümüş’te olacak. Yeşil – Pembeli Taraftarlar, başarılı futbolcudan bugünkü maçta da gol bekliyor.
MAÇI HAKEM OZAN
ERGÜN 
YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 6. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün deplasmanda saat 19.00’da oynayacağı Akhisarspor maçını İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün Yardımcılığını ise Anıl Küçükkaraca ve Çağrı Yıldırım yapacaklar. Maçın 4. Hakemlik görevini ise Cansu Tiryaki yapacak.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °