Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Bucak’tan Galibiyetle Dönüyor

Ispartaspor Bucak’tan Galibiyetle Dönüyor

SPOR 10.11.2019 13:13:00 0
Ispartaspor 
Bucak’tan 
Galibiyetle 
Dönüyor
Deplasmanda ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 2 – 0 galibiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Volkan Serim ve İbrahim Zeytin attı.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor Bucak İlçe Stadyumunda Burdur ekibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaştı. İlk yarıda yüzde yüzlük golleri kaçıran Yeşil – Pembeli ekip, aradığı gollere ancak ikinci yarıda kavuşabildi.  
İBRAHİM ZEYTİN 7 MAÇ
SONRA İLK GOLÜNÜ ATTI
Dün saat 14.00’te başlayan maçı; Her iki takımın yönetici ve taraftarları izledi. Maça Ispartaspor etkili başladı. Maçın ilk 20 dakikasında konuk ev sahibi ekip Bucak Belediye Oğuzhanspor kalesine yüklenen Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarıda Enes, Volkan ve Emre’nin ayağından gol pozisyonlarından yararlanamadı.  Yeşil – Pembeli ekip maçın ikinci yarısında da etkili bir futbol ortaya koydu ve Ispartaspor’un ilk golünü 72. Dakikada Volkan Serim, ikinci golünü ise 86 dakikada İbrahim Zeytin attı. Hakem maçı 7 dakika uzattı. Ancak, maçın kalan dakikalarında tarafların mücadelesi başka gol getirmedi ve karşılaşma Ispartaspor’un 2 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
TARAFTARLAR TAKIMLARINI
DEPLASMANDA YALNIZ BIRAKMADI
Ispartaspor’u güneşli havada, yağmurlu havada kısacası her şartta destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu takımlarını dünkü maçta da yalnız bırakmadı ve Bucak İlçe Stadındaki yerlerini alarak takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler.
PUANINI 14’E ÇIKARDI
Ispartaspor bu galibiyetle puanını 14’e çıkardı ve ligde şampiyonluk yarışını kovalaya devam etti.
KEPEZ BELEDİYESPOR
GELİYOR…
Yeşil – Pembeli ekip bu hafta sonu, geçen yıllarda şampiyonluğa oynayan ancak  bu yıl kötü bir sezon geçiren ve ligin son sıralarında bulunan Kepez Belediyespor’u konuk edecek.   
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °