Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; Hedefimiz Şampiyonluk!

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; Hedefimiz Şampiyonluk!

SPOR 26.12.2020 15:34:00 0
Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan İlk Açıklama; 
Hedefimiz
Şampiyonluk!
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan kulüpte yaşanan Teknik Direktör depreminin ardından ilk açıklama geldi. Başkan Yazgan; “Artık bundan sonra önümüze bakacağız. Devre arasında yapacağımız transferlerle hedefimiz şampiyonluk veya Play - Off' tur” dedi.
 
Ispartaspor’da bugün şok bir gelişme yaşandı. Takımı sondan 2. Sıradan alıp 7. Sıraya kadar yükselten Başarılı Teknik Direktör Hakan Karaca ile yollar ayrılarak yerine iki sezon önce Ispartaspor’u çalıştıran ve başarısızlıkları nedeniyle görevlerinden ayrılan Teknik Ekip tekrar göreve getirildi.
BAŞKAN YAZGAN’DAN
İLK AÇIKLAMA
Kulüpte bugün yaşanan ve taraftarları adeta şoke eden Teknik Direktör değişikliği ile ilgili olarak Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’dan ilk açıklama geldi.
İŞTE O AÇIKLAMA
Başkan Yazgan açıklamasında; “Yeni Hocalarımız hayirli olsun. Yönetimimiz tarafından sezonun 3. maçı öncesi göreve getirilen Hakan Hoca ile bir süredir devam eden görüş ayrılıkları tüm ısrarlarımıza rağmen Hocanın istifa etmesiyle sonuçlanmıştır.
“AH, VAH YAPACAK HALİMİZ YOK”
İstifa eden Hocamıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim.  Antrenmanlarımız pür neşe devam ediyor. Bu olaylar futbolda her zaman vardır. Ah vah yapacak durumumuz yok.  Önümüze bakacağız.
“HEDEFİMİZDEN SAPMIŞ DEĞİLİZ”
Kaybettiğimiz puanları tolere etmeye çalışacağız. Şu an grubumuzda 7. sıradayız. Devre arasında yapacağımız transferlerle hedefimiz inşallah şampiyonluk veya Play - Off' tur.
“TARAFTARLARIMIZIN
DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
Taraftarımızın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada desteklerini bekliyoruz” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °