Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan; FLAŞ AÇIKLAMALAR

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan; FLAŞ AÇIKLAMALAR

SPOR 21.08.2020 14:03:00 0
Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’dan; 
FLAŞ 
AÇIKLAMALAR
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, kaliteli ve güçlü bir kadro kuracaklarını belirterek; “Takımımızın başına Süper Lig düzeyinde bir Teknik Direktör getirdik. Hedefimiz, 3. Ligde de şampiyon olarak 2. Lige çıkmaktır” dedi.

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, bugün İstanbul’dan Isparta’ya gelerek hem bir dizi ziyaretlerde bulundu hem de basın toplantısı düzenledi.
VALİ VE BELEDİYE
BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ve bazı yönetim kurulu üyeleri  bugün ilk olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ardından Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek Şampiyonluk Kupasını kendilerine takdim etti.
BASININ KARŞISINA ÇIKTI
Daha sonra, takımın 3. Lige çıkmasından bu yana ilk defa basın toplantısı düzenleyen Başkan Atakan Yazgan, Valilik Gül Toplantı Salonunda bir basın toplantısı yaparak gerek kulüp, gerek takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.
BAZI YÖNETİCİLER DE KATILDI
Başkan Yazgan’ın Valilikteki basın toplantısına; Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Marulcu, Erhan Oturak, Emin Ursavaş ve geçen yıl son olarak Teknik Sorumlu olarak takımın başında olan Turgut Kul katıldı.
 
AYRINTILAR GELİYOR….

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °