Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor Asbaşkanı Mustafa Marulcu; Allah’ın İzniyle Şampiyon Biz Olacağız

Ispartaspor Asbaşkanı Mustafa Marulcu; Allah’ın İzniyle Şampiyon Biz Olacağız

SPOR 17.01.2021 17:24:00 0
Ispartaspor Asbaşkanı Mustafa Marulcu; 
Allah’ın İzniyle
Şampiyon Biz
Olacağız
Ispartaspor Asbaşkanı Mustafa Marulcu, ilk yarıda istenilen yerde ligi bitiremeseler de hedeflerinden şaşmadıklarını belirterek; “Sezon sonunda hedefimiz şampiyonluk veya Play – Off’a kalmaktır” dedi.
 
Ispartaspor Asbaşkanı Mustafa Marulcu, geçtiğimiz günlerde Ispartaspor Taraftarlarının Facebook üzerinden canlı olarak yayınladıkları Söyleşi Programına katılarak Ispartaspor’daki son durum hakkında açıklamalarda bulundu.
MARULCU; “İLK YARIDA BİR
TAKIM SORUNLAR YAŞADIK”
Lige mutlak şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ancak, yaşanan bir takım sıkıntılar ve sorunlar nedeniyle ilk yarıda ligi istenilen yerde bitiremediklerini ifade eden Mustafa Marulcu; “Bilindiği gibi, Sadi Tekelioğlu hocamızla lige başladık. Ancak, ilk iki  hafta üs üste mağlup olup, istediğimiz sonuçları alamayınca bu hocamızla yolları ayırdık. Yerine Hakan Karaca hocamızı getirdik. Bu hocamızla iyi bir stend yakaladık. Ancak, bu hocamızla da yollarımızı ayırmak durumunda kaldı. Ardından göreve Gökhan Çelebi hocamızı getirdik. Şuanda bu hocamızla yola devam ediyoruz.
“İSTENİLEN VERİMİ VEREMEYENLERLE
YOLLARIMIZI AYIRIYORUZ”
Ligin ilk yarısında geçen yılın Gol Kralı olan Volkan Serim arkadaşımızdan istediğimiz verimi alamadık. Volkan Serim gibi aynı şekilde verim alamadığımız futbolcu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıyoruz. Onların yerine yeni transferler yaparak kadromuzu güçlendireceğiz.
“İLK YARIDA BÜYÜK
ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK”
İlk yarıda oynadığımız maçlarda büyük şansızlıklar yaşadık. Bir çok maçımızı 90+’larda yediğimiz gollerle mağlup olduk veya berabere kalarak puanlar kaybettik. Ben, ikinci yarıda şans faktörünün yanımızda olacağını ve 90+’larda mağlubiyet ve beraberlik değil galibiyetlere ulaşacağımıza inanıyorum.
“EĞER MAÇLAR SEYİRCİLİ OYANSAYDI
AÇIK ARA LİDER OLURDUK”
Aslında, ilk yarıda maçlar seyircili oynanmış olsaydı biz açık ara lider olurduk. Bilindiği gibi, Ispartaspor’umuzun çok büyük taraftarı var. Maçlar seyircili oynanırken 5 bin, 10 bin kişi maçlarımıza geliyor. Bizim için seyirci çok önemliydi. Ama, pandemi nedeniyle maalesef maçlar seyircisiz oynanıyor. Bu da bizim en büyük handikapımız olarak karşımıza çıkıyor.
“FORMAYI HAK EDEN
SAHADA OYNAYACAK”
Yeni transferlerle birlikte katımda bir rekabet ortamı olacak. Takımda forma hırsı olacak. Çalışma azmi olacak. Hiçbir futbolcunun yeri garanti olmayacak. Çalışan, azmeden ve formayı hak eden futbolcu arkadaşımız sahada oynayacak.
“HEDEFİMİZ MUTLAK
ŞAMPİYONLUKTUR”
Biz bu yola Atakan Yazgan başkanımızla çıktık ve şuanda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz mutlak şampiyonluktur. Şampiyon olamasak da Play – Off’a kalacağız. Ama ben yine de şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °