Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Ispartaspor, Arhavispor’u Farklı Mağlup Etti Ancak; Tutturamadın Atakan!...

Ispartaspor, Arhavispor’u Farklı Mağlup Etti Ancak; Tutturamadın Atakan!...

SPOR 21.04.2021 19:22:00 0
Ispartaspor, Arhavispor’u Farklı Mağlup Etti Ancak;  
Tutturamadın
Atakan!...
3. Lig 3. Grupta 31. Hafta maçında kendi sahasında Arhavispor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 4 – 0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Serdar Ümit Deniz, Nurettin Çakır, Bekir Karadeniz ve Emin Kaan Gültekin Kaydetti. Maçtan önce Şeref tribününde gazetecilere tehditler savurup ‘Bu maçı 5 – 0 alacağız’ diyen Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ın skor tahmini tutmadı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 31. Hafta maçında son sıralarda bulunan Arhavispor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip attığının iki katını da kaçırdı.  
MAÇA PROTOKOL
İLGİ GÖSTEMEDİ
Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 15.00’te başlayan ve sıcak bir havada oynanan maça daha önceki maçların tersine protokol ilgi göstermedi. Zira, maça Valisinden Milletvekiline kadar gelen olmadı. Maçı, protokol adına en üst düzeyde olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük izledi.
ATTIĞININ İKİ KATI KAÇIRDI
Ispartaspor, bugünkü maçın ilk yarısında rakibine göre biraz üstün bir futbol ortaya koydu. Ancak, bunu ilk yarı sonuna kadar golle süsleyemedi ve ilk yarının sonunda soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti. Yeşil – Pembeli ekipte takımın gol makinelerinden Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin bugünkü maçta gol atarak taraftarlarını mutlu etti.
YEŞİL – PEMBELİLER
İKİNCİ YARI AÇILDI
Ispartaspor bugünkü maçın ilk yarısında üstün fakat sonuca ulaşmakta zorlanan bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeliler ikinci yarıda açıldı ve aradığı gollere de ikinci yarıda kavuşarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.
KALECİ DEĞİŞTİ FARK GELDİ
Bugünkü maçta yaşanan ilginç bir durum da konuk ekip Arhavispor’un kalecisinin değişmesi oldu. Zira, maçın 55. Dakikasında sakatlık geçiren Kaleci Baran Güler 57. Dakikada yerini yedek Kaleci İbrahim Karaca’ya bıraktı. Bu dakikaya kadar 0 – 0 devam eden karşılaşmada goller ardı ardına geldi.
HAFTAYI 5. SIRADA
TAMAMLADI
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 41 puandan 44 puana çıkarak grupta 5. Sıraya yükselerek Play – Off grubunun içinde yer aldı.  
ÇARŞAMBASPOR’A
GİDECEK
Ispartaspor gelecek hafta yani ligin 32. Haftasında kendisi gibi Play – 0ff mücadelesi veren ve şuanda Ispartaspor’un bir sıra altında yani 6. Sırada bulunan Çarşambaspor deplasmanına gidecek.
AMATÖR KÜMEYE
DÜŞEN TAKIMLAR BELLİ OLDU
Öte yandan; Misli.com 3. Lig 3. Grupta ligin bitmesine iki hafta kala ligin son dört takımı da belli oldu. Diğer bir deyişle ligden düşen 4 takım da belli oldu. Yalovaspor, Arhavispor, Gölcükspor ve Cizrespor takımları Bölgesel Amatör Lige düştüler. Zira, ligin sondan 4. Sırasında bulunan Cizrespor ile bir üst sırasında bulunan Altındağspor arasında 7 puan fark bulunuyor. Cizrespor kalan iki maçın ikisini de alsa dahi yine puanı ligde kalmaya yetmiyor.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Engin Atmaca, Yakup Keçeci, Gökhan Saldız.
ISPARTASPOR: Murat Can Yıldız, Kaan Dorak, Batuhan Demirel (dk. 46 Arif Birşen) Semih Üstün Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz (dk. 80 Kemal Ünal), Efşan Geçgin, Nurettin Çakır (dk.74 Mustafa Acar), Mustafa Diler (dk. 73 Muhammet Çoban), Bekir Karadeniz, Bilal Çebi (dk. 46 Kerem Pala)
ARHAVİ SPOR: Baran (dk.57 İbrahim), Gökhan, Hüseyin (dk. 78 Oğuzhan), Emirhan, Berat, Orhan, Burhan (dk. 57 Emrecan), Eyüp (dk. 36 Abdurrahman), Tolga, Abdülkadir (dk.İbrahim), Ömer.
GOLLER: Dk. 65 Serdar Ümit Deniz, dk. 66 Nurettin Çakır, dk. 77 Bekir Karadeniz, dk. 81 Emir Kaan Gültekin (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Semih, Serdar (Isparta), Burhan, Tolga (Arhavi)
 
MAÇIN GOLLERİ:  
Dak. 65:  Gelişen Ispartaspor atağında Mustafa Diler’in sağ taraftan yaptığı ortayı iyi takip eden Serdar Ümit Deniz, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 66: Ispartaspor attığı golden bir dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Nurettin Çakır’ın ceza sahası önünden ve yerden çektiği sert şut ağlarla buluştu: 2 – 0.
Dak. 77: Gelişen Ispartaspor atağında Bekir Karadeniz durumu 3 – 0 yapan golü kaydetti.
Dak. 81. Maçta gol perdesini Emir Kaan Gültekin kapattı. Bu futbolcunun ceza sahası çaprazından yerden çektiği sert şut ters köşeden ağlara gitti: 4 – 0.
Hakem maçı 4 dakika uzattı. Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 4 – 0’lık skorla sona erdi. 
 
3. LİG 3. GRUPTA 18. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Arhavispor: 4 – 0
Altındağspor – Karşıyaka: 3 – 2
Elazığ K. Koçan – Yalovaspor: 1 – 1
Erbaaspor – Çarşambaspor: 0 – 0
Erokspor – Çatalcaspor: 3 – 1
Gölcükspor – Cizrespor: 1 – 1
Osmaniyespor – Somaspor: 1 – 1
Şile Yıldız – Batman Petrol: 0 – 1

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °