Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Antalya’da Kampa girdi

Ispartaspor Antalya’da Kampa girdi

SPOR 3.01.2020 08:29:00 0
Ispartaspor
Antalya’da 
Kampa girdi
Bölgesel Amatör Ligin ilk devresini üçüncü sırada tamamlayan Ispartaspor ikinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya’da kampa girdi. 10 sürecek olan kampa yeni transferler de katılırken, Yeşil – Pembeli ekibin bu sürede 3 – 4 hazırlık maçı yapacağı belirtildi.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve grupta ilk yarıyı 27 puanla 3. Sırada tamamlayan devre arası ikinci etap kampı Antalya’da başladı.  
YEŞİL – PEMBELİLER
ANTALYA KAMPINDA
Yeşil - Pembelilerde Isparta’da kendi tesislerinde gerçekleştirilen devre arası 1. Etap kampı sonrasında futbolculara üç günlük izin verildi. Bu doğrultuda, Ispartasporlu futbolcular dün tesislerde toplanarak ikinci etap kampı için Antalya’ya hareket etti ve öğle saatlerinde kamp yapacağı Manavgat’a ulaşarak  Side Star'da kampa girdi.
BOL BOL HAZIRLIK
MAÇI YAPACAK
Ispartasporlu futbolcular dün öğleden sonra ise Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde kamp yaptığı otelin sahasında ilk antrenmanını yaparak devre arası ikinci etap kampı çerçevesinde ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Yeşil – Pembelilerin 3 – 13 Ocak 2020 tarihleri arasında diğer bir deyişle 10 gün sürecek kampta mümkün olduğu kadar fazla hazırlık maçı yapacağı belirtildi.
 
 
 

Anahtar Kelimeler: girdi ıspartasporantalyadakampa
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °