Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor, Akşehirspor’a Bileniyor…

Ispartaspor, Akşehirspor’a Bileniyor…

SPOR 19.09.2019 13:22:00 0
Ispartaspor, 
Akşehirspor’a 
Bileniyor…
Hafta sonu deplasmanda Akşehirspor ile oynayacağı maçla sezona başlayacak olan Ispartaspor, günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Rakibimizi yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2019 - 2020 Sezonu bu hafta sonu başlayacak. 7. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor ise ilk maçını 22 Eylül Pazar günü Konya ekibi Akşehirspor ile deplasmanda oynayacak. Geçtiğimiz aylarda yaptığı kongre ile yönetimini yenileyen Ispartaspor’da takım için yeni bir teknik kadro ve güçlü bir futbolcu kadrosu oluşturuldu. Sıra ise BAL liginde şampiyon olmaya geldi.
AKŞEHİRSPOR KARŞISINDA
HEDEF; MUTLAK GALİBİYET
Ispartaspor, Pazar günü Akşehir Nasrettin Hoca Stadında saat 15.00’te oynanacak zorlu maç için Atatürk Stadı’nda günde çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.
YAZGAN; “İYİ BAŞLAYIP İYİ
BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Sporseverleri Pazar günü deplasmanda oynanacak maça beklediklerini ifade eden Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, taraftarların bir takım için büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Yazgan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2019 - 2020 Sezonu bu hafta sonu başlayacak ve 7. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan takımımız Ispartaspor ilk maçını 22 Eylül Pazar günü Akşehirspor ile deplasmanda oynayacak. Allah’ın izniyle iyi başlayıp, başarılı bir sezonu geride bırakacağız. Kent büyüklerimizin ve halkımızın desteğine ihtiyacımız sezon boyunca olacak.  Futbol taraftarlarla güzel. Onikinci adamsız takım olmaz. Centilmence takımımızı destekleyip, Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim.
“HEP BİRLİKTE TAKIMIMIZI
3. LİGE ÇIKARALIM”
Bu ilk maç bizim için çok önemli. Zira, nasıl başlarsanız öyle gidersiniz diye bir söz vardır. İşte biz de iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Akşehirspor maçında tüm sporseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımızla centilmence takımımızı destekleyip, Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim. Isparta şehri sporu gerçekten özlemiş. Profesyonel liglerde bir takımımız olmadığı için taraftarlarımız futbola olan özlemlerini gidermek istiyoruz. Artık pazar günlerimizi Ispartaspor’a ayıralım. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz ve de yapacağız” şeklinde konuştu.
SÖYLEYİCİ; “HER ŞEYİYLE YENİ
BİR TAKIM OLUŞTURULDU”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Akşehirspor maçını mutlak kazanmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi yönetiminden Teknik Kadrosuna ve futbolcusuna kadar yepyeni bir takım oluşturuldu. Ben, bu konuda emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon hedefimiz mutlak şampiyonluktur ve Allah’ın izniyle bu takım şampiyon olacaktır.
“KAZANMAKTAN
BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Yaptığımız 6 hazırlık maçının ardından inşallah bu hafta sonu Bölgesel Amatör Liginde ilk hafta maçımızı deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Akşehirspor ile yapacağız. Zira, rakibimiz geçen yıl grubunu şampiyon bitirdi. Ancak play – off maçlarında yenildiği için 3. Lige çıkamadı. Onun için bu konuda hazırlıklarımızı günde çift idman yaparak sürdürüyoruz. Sıkı bir şekilde rakibimize hazırlanıyoruz. Pazar günü kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın desteğini de sonuna kadar bekliyoruz” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °