Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor’a Otobüs Kararı; Meclisten Geçti

Ispartaspor’a Otobüs Kararı; Meclisten Geçti

SPOR 12.06.2020 14:08:00 0
Ispartaspor’a Otobüs Kararı; 
Meclisten Geçti
Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘Birini Ispartaspor’a kazandıracağız’ dediği otobüs kararını bugün yaptığı toplantıda oy birliği ile kabul etti.
 
Isparta Belediye Meclisi, pandemi sürecinde Haziran ayı son toplantısını bugün yaptı. Meclis Salonunda saat 14.30’da başlayan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
PLAN BÜTÇE KOMİSYONU;
“UYGUN BULUNMUŞTUR”
Bu doğrultuda; gündemin ikinci maddesinde bulunan, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Yükleyici, 5 adet Kamyon, 1 adet Tır Dorsesi ve 2 adet Otobüsün kamu kaynaklarının en etkili ve verimli şekilde kullanılması amacı ile sıfır veya ikinci el olarak alımının görüşülmesi konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Komisyon Başkanı Fahretdin Gözgün tarafından okundu. Söz konusu raporda, bahse konu araçların alınmasının uygun bulunduğu açıklandı.
ISPARTASPOR
MURADINA ERECEK
Böylece, deplasman maçlarına gitmek için yıllardır başta Belediye olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlardan otobüs talebinde bulunan Ispartaspor, istediği otobüsüne kavuşmuş olacak.
MÜJDEYİ İLK TOPLANTIDA
BAŞDEĞİRMEN VERMİŞTİ
Bilindiği gibi; Belediye Meclisinin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Haziran ayı ilk toplantısında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bu konuda müjdeyi vermiş ve; “Böyle bir düşüncem var. Ispartaspor’umuza yakışan bir otobüsü sponsor desteğiyle kulübü kazandıracağız. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan beyle de bu konuyla ilgili konuştuk. Önümüzdeki yıl takım otobüsümüzü kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Ayrıca otobüsü Isparta’mızın güzelliklerini anlatan görsellerle de donatacağız. Futbolcularımızın fotoğrafları da olacak. Bunun tasarım çalışmaları da sürüyor. Futbolcularımızın daha iyi konforda maçlara gitmelerini istiyoruz. Isparta’mızın adına yakışır bir otobüsü en kısa sürede takımıza kazandıracağız” açıklamasında bulunmuştu.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °