Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’a futbolculara; 3 gün Yılbaşı İzni

Ispartaspor’a futbolculara; 3 gün Yılbaşı İzni

SPOR 1.01.2020 14:57:00 0
Ispartaspor’a futbolculara; 
3 gün 
Yılbaşı 
İzni
Devre arası birinci etap hazırlıklarını Isparta’da tamamlayan Ispartaspor’da futbolculara üç gün izin verildi. 3 Ocak’ta tekrar toplanacak olan futbolcular ikinci etap için Antalya’da kampa girecek. 
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’ya temsil eden Ispartaspor’da ilk yarının ardından futbolculara bir hafta izin verilmiş ve takım 22 Aralık’ta tesislerinde toplanarak bir hafta boyunca devre arası birinci etap kampını Isparta’da gerçekleştirmişti. Önceki gün yapılan son idmanın ardından futbolculara Teknik Direktör Hasan Şengün tarafından üç gün yılbaşı izni verildi.
2. ETAP KAMPI ANTALYA’DA
Yeşil – Pembeli futbolcular bu üç günlük iznin ardından 3 Ocak 2020 tarihinde yine tesislerde toplanarak devre arası hazırlıkları ikinci etap kampı için Antalya’ya gidecek. Antalya’daki kamp ise 3 – 13 Ocak tarihleri arasında Manavgat Side Star'da gerçekleştirilecek.
HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAK
Yeşil – Pembeli takım, ikinci etap kampında 2 veya 3 hazırlık maçı yapacağı bildirildi. Maçların tarihleri ve maç yapılacak takımların daha sonra netleştirileceği kaydedildi.
TRANSFER YAPILACAK
Öte yandan Ispartaspor, bu dönemi de transfer yaparak değerlendirecek. Şuana kadar üç futbolcuyu renklerine bağlayan Yeşil – Pembeliler orta sahaya etkili bir ismi daha transfer etmek istiyor. Bu konuda çalışmaların son aşamaya geldiği belirtildi. Takımın, ligin ikinci yarısına kadar devre arası transfer çalışmalarını noktalaması bekleniliyor.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °