Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaspor’a Durmak yok!

Ispartaspor’a Durmak yok!

SPOR 14.08.2019 09:40:00 0
Ispartaspor’a 
Durmak
yok!
Yeşil – Pembeli ekipte yeni sezon hazırlıkları Bayramda da devam etti.
 
ISPARTASPOR’DA
ÇALIŞMALAR TAM GAZ…
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yeşil – Pembeli ekip Kurban Bayramında da ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına bu yıl erken başlayan Yeşil – Pembeli ekip, Kurban Bayramını da ilk iki gün hariç mesai yaparak geçiriyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Ispartaspor’da Teknik Direktör Tarık Söyleyici, yeni sezona yoğun bir çalışma programıyla hazırlandıklarını ve sezona en iyi şekilde gireceklerini söyledi.
SÖYLEYİCİ; “FUTBOLCULARIM
İSTEKLİ ÇALIŞIYOR”
Futbolcularının istekli ve arzulu çalıştığını ifade eden Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Çalışmalarımız en iyi şekilde sürüyor. Antrenmanlarda oyuncularımız eksi ve artı yönlerini masaya yatırıyoruz. Şuan için kalabalık bir futbolcu topluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu oyuncular arasından tabiki eleme yapacağız. Takıma katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla yola devam edeceğiz. Şuana kadar iki hazırlık maçı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Özellikle yapacağımız diğer hazırlık maçlarından sonra oyuncularla ilgili tam kararımızı vermiş olacağız. Ayrıca yine birkaç ismin transferi için de girişimlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
HAZIRLIK MAÇLARI
DEVAM EDECEK…
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, hazırlık maçı konusunda bazı kulüplerle temas halinde olduklarını ve en kısa zamanda hazırlık maçı ayarlaması yapacaklarını sözlerine ekledi.
2 HAZIRLIK MAÇI YAPTI
Bilindiği gibi, Ispartaspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde iki hazırlık maçı yapmış ve 6 Ağustos’ta oynadığı Serik Belediyespor ile 0 – 0 berabere kalırken, Kozanspor’a ise 1 – 0 mağlup olmuştu.

Anahtar Kelimeler: ıspartasporadurmakyok
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °