Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaspor’a 1.93’lik Dev Kaleci Süper Ligden Kaleye Takviye

Ispartaspor’a 1.93’lik Dev Kaleci Süper Ligden Kaleye Takviye

SPOR 1.08.2022 15:18:00 0
Ispartaspor’a 1.93’lik Dev Kaleci
Süper Ligden
Kaleye Takviye
Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz grup ekiplerinden Ispartaspor, dış transferde Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor’dan kaleci Yavuz Aygün ile anlaştı. Transfer çalışmaları sürüyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Ispartaspor'da, kaleci Zülküf Özer’in takımdan ayrılmasının ardından bir dönem Trabzonspor formasını giyen ve son olarak Fatih Karagümrükspor’un kalesini koruyan Yavuz Aygün ile anlaşılarak Yeşil – Pembeli renklere bağlandı.
FORMA ŞANSI BULAMAMIŞTI
Bordo – Mavili takımın altyapısından yetişen Yavuz Aygün, dönemin formda ismi kaleci Onur Recep Kıvrak ile aynı dönemde takımda yer alması nedeniyle forma şansı bulamamıştı.
SERBEST STATÜDEYDİ
Spor Kariyerinde bugüne kadar; Göztepe, Yeni Orduspor, Boluspor ve Fatih Karagümrük takımlarda görev alan Genç Kaleci bu takımda sözleşmesi sona ermesiyle serbest statüde yer alıyordu. 26 yaşındaki oyuncu yeni sezon için güçlü bir kadro planlaması yapan Ispartaspor’un gündemine geldi ve Yeşil – Pembeli yönetim genç kaleciyle anlaşmaya vararak yeni sezonda Ispartaspor’un kalesini koruyacak.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °