Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor 6 puanlık maça hazırlanıyor: Bu Maçın Telafisi Yok!

Ispartaspor 6 puanlık maça hazırlanıyor: Bu Maçın Telafisi Yok!

SPOR 14.02.2020 07:47:00 0
Ispartaspor 6 puanlık maça hazırlanıyor: 
Bu Maçın 
Telafisi Yok!
BAL 7. Grupta haftanın derbisi Isparta’da oynanacak. Grup ikincisi Karaman Belediyespor ile grup üçüncüsü Ispartaspor’u karşı karşıya getirecek olan maç, Ispartaspor için olmazsa olmaz nitelikte bir maç olacak.
 
KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK!
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 18. Hafta maçında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Karaman Belediyespor ile oynayacak. Rakip Karaman Belediyespor 35 puanla 2. olduğu grupta Ispartaspor ise 34 puanla 3. durumda. İkinci yarıda ilk maçını kazandıktan sonra Maküspor’a mağlup olan, Kestelspor ile de berabere kalan ve geçtiğimiz hafta da yapılan teknik direktör değişikliğinin ardından Yatağan deplasmanından 3 puanla dönen Ispartaspor, ilk olarak ikincilik ardından liderlik hedefine ulaşabilmek için Karaman Belediyespor’u mutluk suretle yenmek zorunda.
ISPARTASPOR, YENİ
TRANSFERLERLE GÜÇLENDİ
Ispartaspor, bu maçı kazanırsa ikinciliğe yükselecek. Yeşil – Pembeli ekip, son yapılan orta saha transferleri ile yenilenen kadrosu ile seyirci desteğini de arkasına alarak Isparta Atatürk Stadı'ndan galibiyet çıkarmaya çalışacak.
KUL; “TARAFTARLARIMIZ
BİZİ DESTEKLESİN”
Karaman Belediyespor maçında hedeflerinin maçı mutlak surette kazanmak olduğunu ifade eden Ispartaspor Teknik Sorumlusu Turgut Kul; “Bu kulübün 10 yılı aşkın profesyonel ilge çıkma hasretini takım arkadaşlarım ile beraber dindirmeye çalışacağız. Bir sezon boyunca hep yanımızda olan taraftarlarımız, bu son derece önemli maçta 90 dakikada da hiç susmasınlar ve takımlarını desteklesinler” dedi.
Oldukça moralli olduklarının da altını çizen Kul; “Takımda moral ve motivasyon olarak en üst seviyedeyiz. Bu önemli mücadeleye çok iyi hazırlandık. Artık hiçbir şeyin telafisi yok. Her maçımız final niteliğinde. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °