Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor 5. Hazırlık maçına çıkıyor: Haydi Maça…

Ispartaspor 5. Hazırlık maçına çıkıyor: Haydi Maça…

SPOR 9.09.2019 13:36:00 0
Ispartaspor 5. Hazırlık maçına çıkıyor:  
Haydi 
Maça…
Yeni sezon hazırlılarına yoğun bir şekilde hazırlanan Ispartaspor, beşinci hazırlık maçını Asya Şampiyonlar Liginde mücadele eden El Nataf takımıyla yapacak. Maç bugün akşam Atatürk Stadyumunda saat 20.00’de başlayacak.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7.Grupta yeni sezonda Isparta’ya temsil edecek olan Ispartaspor, Asya Şampiyonlar Liginde mücadele eden El Nataf takımıyla özel maçta karşılaşacak.
MAÇ BU AKŞAM ATATÜRK
STADYUMUNDA
Müsabaka 9 Eylül Pazartesi günü yani bu akşam saat 20.00 de Atatürk Stadında başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip, gece maçıyla lig öncesi taraftarın huzuruna çıkacak. Bu akşamki maçta yeni transferlerin oynayacağı bildirildi.
ISPARTASPOR’UN
BEŞİNCİ HAZIRLIK MAÇI
15 Temmuz 2019’da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Ispartaspor’un bugün akşam El Nataf takımıyla yapacağı maç beşinci hazırlık maçı olacak. Bilindiği gibi; Yeşil – Pembeli ekip bugüne kadar; yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 6 Ağustos’ta oynadığı Serik Belediyespor ile 0 – 0 berabere kalırken, 9 Ağustos’ta oynadığı Kozanspor’a ise 1 – 0 mağlup olmuştu. Hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini ancak üçüncü maçta kazanan Ispartaspor bu maçta Kemerspor’u 3 – 1 mağlup etmeyi başardı. Yeşil – Pembeliler dördüncü hazırlık maçında ise 20 Ağustos tarihinde Kepez Belediyespor ile yaptı ve bu maçtan da 3 – 0 galibiyetle ayrıldı. İlk resmi maçını 29 Ağustos’ta Taşvanlı Linyitspor ile yapan Ispartaspor, bu maçı son saniyede yediği golle 1 – 0 kaybederek Türkiye Ziraat Kupasına daha birinci turda veda etmişti.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °