Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor 4. Hazırlık maçına çıkıyor: Bu defa rakip Kepez Belediyespor

Ispartaspor 4. Hazırlık maçına çıkıyor: Bu defa rakip Kepez Belediyespor

SPOR 20.08.2019 08:54:00 0
Ispartaspor 4. Hazırlık maçına çıkıyor: 
Bu defa rakip
Kepez 
Belediyespor
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Ispartaspor dördüncü hazırlık maçını bugün Atatürk Stadyumunda Kepez Belediyespor ile yapacak. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, saat 17.30’da başlayacak olan maç için tüm taraftarları Stadyuma beklediklerini söyledi.
 
SÖYLEYİCİ; “TARFTARLARIMIZ
BİZİM İÇİN 12. ADAM NİTELİĞİNDE”
2019 – 2020 Sezonunda BAL’da mücadele edecek takımı görmek isteyen cefakar taraftarları Kepez Belediyespor maçında herkesin tribündeki yerini almalarını isteyen Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Bugün Atatürk Stadında, komşu il takımımız Kepez Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Maçın bir hazırlık maçı bile olsan zorlu ve çok çekişmeli geçmesini bekliyorum.
“HAZIRLIK MAÇLARINDA EKSİKLERİMİZİ
GÖRME FIRSATI BULUYORUZ”
Bizim de amacımız koşan, mücadele eden ve en önemlisi maçı hiçbir zaman bırakmayan bir takım oluşturmak. Bunun için günlerdir çalışıyoruz. Bu hazırlık maçı takımın ne seviyede olduğunu göstermek bakımından son derece önemli bir maç olacak.
“TÜM TARAFTARLARIMIZI
MAÇA BEKLİYORUM”
İnşaallah taraftarlarımızın geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da maçlarımıza büyük ilgi göstereceklerini düşünüyoruz. Zira, tarlarımızın maça gösterdikleri yoğun ilgi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Eğer bu güzelliği sezon sonunda bir de şampiyonla kapatırsak çok daha mutlu olacağız. Zaten, şampiyonluktan başka düşüncemiz de hedefimiz de yok. Ben bu konuda Ispartaspor’umuza gönül veren taraftarlarımıza güveniyorum ve bugün Atatürk Stadı’nda oynayacağımız Kepez Belediyespor maçına bekliyorum. Gelsinler, tribünleri doldursunlar ve takımımıza sonuna kadar destek olsunlar” dedi
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °