Bugün, 30 Mart 2024 Cumartesi

Ispartaspor 3. Lige Çıktı; Şehir Sabaha Kadar Uyumadı!

Ispartaspor 3. Lige Çıktı; Şehir Sabaha Kadar Uyumadı!

SPOR 30.07.2020 15:38:00 0
Ispartaspor 3. Lige Çıktı; 
Şehir Sabaha 
Kadar Uyumadı!
TFF tarafından 3. Lige terfi ettirilen takımlar arasında yer alan Ispartaspor’da profesyonel lige yükselmenin sevinci yaşanmaya devam ediyor. Ispartalılar, bu mutluluğu meydanlara inerek kutladı. Dün akşam Cumhuriyet Meydanında meşaleler yakıldı, tezahüratlar edildi, davul zurnayla şampiyonluk kutlandı.
 
Kovid – 19 salgını nedeni ile BAL Liginde lig bitimine 4 hafta kala ertelenmesi ve ardından TFF'nin 11 grup liderini şampiyon ilan edilmesi ile liderle arasında 3 puan olan 9 BAL takımının mücadelesi sonuçsuz kalırken dün müjdeli bir haber geldi.
BAL’DA MAĞDUR OLAN 9 TAKIM
3. LİGE TERFİ ETTİRİLDİ
Dün Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF ve Kulüpler Birliği ile yaptıkları toplantıda BAL’daki 9 takımın 3. Lige çıkması kararlaştırıldı bildirdi. Dün saat 18.00’de Bakan Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir yaptıkları açıklamada Ispartaspor’un da aralarında olduğu 9 takım 3. Lige yükseltilmesi kararı açıklandı.
BU KARARLA ISPARTASPOR’UN
9 YILLIK 3. LİG HASRETİ SONA ERDİ
Bu müjdeli haber Isparta’da özellikle spor kamuoyunda ve il halkı arasında büyük sevinçle karşılandı. Bu kararla Isparta’da spor camiasının da 9 yıllık hasret dinmiş oldu.
ISPARTASPORLU TARAFTARLAR 3. LİGE
YÜKSELMEYİ DOYASIYAL EĞLENEREK KUTLADI
3. Lige yükselmenin sevinci ile Ispartalılar soluğu Hükümet Caddesi ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında aldı. 7'den 70'e herkes, tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Taraftarların getirdiği davul ve zurnalarla doyasıya eğlenen Ispartalılar, şampiyonluk halayları çekti. Yeşil – Pembeli taraftarlar 3. Lige çıkmanın sevincini gece geç saatlere kadar kutladı.
YAZGAN; “BİZ BUNU HAK ETMİŞTİK”
Türkiye Futbol Federasyonunun verdiği kararla 9 yıllık 3. Lig hasretinin  sona erdiğini ifade eden Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan; “Ispartaspoorumuzun Profesyonel ligde olması ile ekonomide, kültürde, birçok alanda, altyapıda, üst yapıda birçok alanda Isparta da profesyonel ligde olacaktır. Hedefimiz kalıcı olmak hatta güzel bir sezon geçirerek 2. Lige çıkmaktır. Hedefimiz büyük, hayallerimiz büyük. Çalışmalarımız azimlidir. Kısacası biz büyük düşünüyoruz. Çünkü biz bunu hak ettik” dedi.
 

Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °
Pazartesi 22.5 ° / 9.4 °