Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartaspor, 3. Hazırlık maçında; Siftah yaptı

Ispartaspor, 3. Hazırlık maçında; Siftah yaptı

SPOR 17.08.2019 21:14:00 0
Ispartaspor, 3. Hazırlık maçında; 
Siftah 
yaptı
İlimizi BAL liginde temsil edecek olan Ispartaspor, 2019 – 2020 Sezonu için üçüncü hazırlık maçını 3. Lig takımlarından Kemerpor ile yaptı. Yeşil – Pembeliler sahadan 3 – 1 galip ayrılarak hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı. Ispartaspor’un gollerini Gökhan Demir (2) ve Burak Büyükkaya attı.
 
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de yapacağı mücadele için hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, hazırlık maçları ile de hazırlıklarını pekiştiriyor. Yeşil – Pembeli ekip şuana kadar üç hazırlık maçı yaptı. Dördüncüsünü de Salı günü Kepez Belediyespor ile yapacak. Bu doğrultuda Ispartaspor, Serik Belediyespor ve Kozanspor maçlarının ardından üçüncü hazırlık maçını dün akşam gerçekleştirdi. Yeşil – Pembeli ekip, Isparta Atatürk Stadyumunda saat 20.00’de başlayan hazırlık maçında Akdeniz Bölgesinin 3. Lig temsilcisi ve komşu Antalya’nın takımı olan Kemerspor 2003 ekibi ile karşılaştı.
Kulüp 2. Başkanı Galip Küçükyaman ile diğer yöneticiler ve az sayıda taraftar izledi.
SÖYLEYİCİ TÜM FUTBOLCULARI DENEDİ
Oyuncu değiştirme sınırı olmayan hazırlık maçında Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Ispartaspor’da ilk 11’de oynayan tüm futbolcuları değiştirdi. Yerlerine yedek futbolcuları sürerek hepsini denedi. İlk hazırlık maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Golcü Futbolcu Gökhan Demir dünkü maçta ilk 11’de sahaya çıktı ve iki gol kaydetti. Maçı Ispartalı hakemler yönetti. Taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Tribünleri dolduran yaklaşık bin dolayında taraftar takımlarını desteklediler.  
MAÇIN GOLLERİ
Maçta baştan sona 90 dakika boyunca rakibi karşısında daha atak ve dirençli bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, bu üstünlüğünün karşılığını da hem attığı 3 golle hem aldığı galibiyetle aldı.
Dak. 4: Yeşil – Pembeli ekip maça adeta 1 – 0 mağlup başladı. Zira, bu dakikada gelişen Kemerspor atağında soldan yapılan ortayı iyi takip eden Kemal Bolat, arka direkte yerden ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 – 1.
Dak. 8: Konuk ekibin galibiyet sevinci sadece 4 dakika sürdü. Bu dakikada Ispartaspor beraberliği yakaladı. Yeşil – Pembeli ekibin atağında soldan yapılan ortayı iyi takip eden Gökhan Demir, ceza sahası içinde güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 1 – 1.
Dak. 34: Bu defa sahneye Burak Küçükkaya çıktı. Burak da ceza sahasında kafa şutu ile durumu 2 – 1 yapan golü kaydetti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Dak. 60. Ispartaspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Bu dakikada orta sahadan derinlemesine atılan ortada topla buluşan Gökhan Demir, hızla Kemerspor ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yerden ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 3 – 1. Bu golü ilginç kılan konu ise, Kemerspor kalecisi Doğukan Duyum’un oyuna 30 saniye önce girmiş olmasıydı.
ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇINDA
GALİBİYETLE TANIŞTI
Isparta Atatürk Stadında oynanan ve Ispartalı hakemlerin yönettiği maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Kemerspor 2003 ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 3 – 1 galibiyetle ayrılarak hazırlık maçlarında ilk galibiyetini almış oldu.
GOL ORUCUNU BOZDU
Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, 6 Ağustos Salı günü de Isparta Atatürk Stadyumunda Serik Belediyespor ile 9 Ağustos Cuma günü ise Kozanspor ile karşılaşmış ve Serik maçında sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, Kozanspor maçında ise 1 – 0 mağlup olduğu için iki hazırlık maçında da gol atmaya muvaffak olamamıştı. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip dün akşamki maçta gol orucunu 3 gol atarak bozdu. Sökespor’dan alınan forvet oyuncusu Gökhan Demir’in iki gol birden atması ise camiada sevinçle karşılandı.
KEPEZ BELEDİYESPOR
İLE OYNAYACAK
Öte yandan, Ispartaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında dördüncü hazırlık maçını da yine Antalya ekiplerinden Kepez Belediyespor ile yapacak. Maç, 20 Ağustos Salı günü saat 17.30’da Atatürk Stadyumunda oynanacak.
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °