Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartapor KONDİSYON depoluyor

Ispartapor KONDİSYON depoluyor

SPOR 31.07.2019 07:33:00 0
Ispartapor 
KONDİSYON 
depoluyor
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarını Centrum Garden AVM’deki Kondisyon Salonunda sürdürüyor.
 
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan önderliğinde sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girecek olan Ispartaspor’da sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz haftayı Gölcük Krater Gölünde yaptığı antrenmanlarla tamamlayan Yeşil – Pembeli ekip, Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde dün ve bugün de Centrum Garden AVM’deki Kondisyon Salonunda çalışmalarına devam ediyor.
SÖYLEYİCİ; “GENÇ VE DİNAMİK
BİR TAKIM OLUŞTURDUK”
Genç ve dinamik bir takım oluşturduklarını ve genç ve dinamik bir takımla ligde mücadele edeceklerinin altını çizen Teknik Direktör Tarık Söyleyici, yeni sezondan da şampiyonluktan da son derece umutlu olduklarını söyledi.
“AHLAKİ DEĞERLERİ
ÜSTÜN TUTUYORUZ”
Sporun içinde kazanmaktan daha önemli değerlerin olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Çok mücadele eden ve kazanma arzusu üst düzey olan bir takım meydana getirmek için uğraşıyoruz. Çoğunluğu yeni arkadaşlarla yola çıktık, yeni bir hava yakaladık. Geçtiğimiz sezondan da aramızda kalan arkadaşlarımız var. Ligdeki hedefimiz tabii ki mutlak şampiyonluk ama sporda sportif başarılardan daha önemli şeyler var. Ahlaki değerler bizim için çok daha önemli. Zaten bizim futbolcularımız da son derece ahlaklı ve efendi şahsiyetler” dedi.  
TEKNİK DİREKTÖR SÖYLEYİCİ’DEN
AKPINAR’A TEŞEKKÜR
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Kondisyon Merkezini takıma ücretsiz tahsis eden Kondisyon Salonu Sahibi Burak Akpınar’a teşekkür ederek; “Sağolsun Burak bey, Centrum Garden AVM’deki Hakra Fitness Clup Kondisyon Salonunu bize bir yıl süreyle ücretsiz tahsis etti. Buradan sayın Başkanımız Atakan Yazgan ile birlikte ben de kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: ıspartaporkondisyondepoluyor
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °