Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaİşitme Engelliler’de; İbrahim Yavuz’a GÜVENOYU

Ispartaİşitme Engelliler’de; İbrahim Yavuz’a GÜVENOYU

SPOR 20.01.2020 07:10:00 0
Ispartaİşitme Engelliler’de; İbrahim Yavuz’a GÜVENOYU
Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübünün olağan genel kurulu dün yapıldı. Kongrede yapılan seçimler neticesinde mevcut Başkan İbrahim Yavuz, oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
 
Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübünün olağan genel kurulu 19 Ocak Pazar günü yani dün Kulübün bulunduğu Halı Sarayı ikinci kattaki merkezinde başladı. 73 üyesi bulunan kulüpte kongreye üyelerin çoğunluğu katıldı.

İBRAHİM YAVUZ
TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ
Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra gündem maddeleri tek tek okunarak müzakere edildi ve üyelerin oylarına sunularak oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra seçim maddesine geçildi ve yapılan seçimler neticesinde; daha önceki yıllarda Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan İbrahim Yavuz kulübün yeni başkanı oldu.
YAVUZ; “GÜVENİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Kongre sonunda ise, gerek kulübün faaliyet ve gelir gider cetvellerinin oy birliği ile kabule dilmesi gerekse seçim neticesinde tekrar kendisinin seçilmesi nedeniyle bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İbrahim Yavuz; “Bilindiği gibi yıllardır kulübümüzün başkanlığını yapıyorum. Sizler her kongrede bana inanarak ve güvenerek tekrar beni göreve getiriyorsunuz. Bu güveniniz ve şahsıma gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

İŞTE YÖNETİM KURULU
Buna göre; Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübünün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan İbrahim Yavuz, Başkan Yardımcısı Bahadır Arıkan, Muhasip Fatih Coşkun, Sekreter Ali Aydın, Genel Kaptan Hasan Mercan.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °