Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta32 Spor'da; Atakan Yazgan farkı

Isparta32 Spor'da; Atakan Yazgan farkı

SPOR 2.06.2019 16:30:00 0
Isparta32 Spor
Atakan Yazgan'ın başkan olmasının ardından tekrar hava yakalayan ve transferlere başlayan Ispartaspor şehri ve il dışındaki Ispartalıları da birleştirdi.
 
İstanbul'da önceki güm Gül Sultan Yalısı - Doğa Balık'ta düzenlenen iftar yemeğine Ispartaspor damgasını vurdu. İstanbul'daki Ispartalı işadamları ile Isparta prokolü ve iş adamlarını bircaraya getiren iftara; Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr.İbrahim Diler, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, belediye baskanları, STK temsilcileri, işadamları ve spor dünyasından davetliler katıldı.
BİLGİÇ; “ATAKAN YAZGAN BAŞKANIMIZLA
TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLACAKTIR”
İftarda bir konuşma yapan Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalı hemşehrileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, hep birlikte Isparta'ya güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Bilgiç, Ispartaspor'da başkanlığa efsane başkan Atakan Yazgan'ın geldiğini ve kesinlikle şampiyonluk beklediklerini, bunun içinde bütün Ispartalıların maddi ve manevi desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti.
Ispartaspor'a emek veren eski başkan ve yöneticilere de teşekkür eden Bilgiç: "Isparta her türlü emeği hak ediyor. Üniversitesinden spora kadar. Atakan başkanımız ve yönetimi takımımızı şampiyon yapacaktır" dedi.
YAZGAN; “BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ”
Ispartaspor başkanı Atakan Yazgan ise takımın Isparta'nın takımı olduğunu belirterek, birlik- beraberlik içinde bu işi yapacaklarını kaydetti. Yazgan, şampiyonluk sözü de verdi. Isparta ve İstanbul'daki işadamları da takıma her türlü desteği vereceklerini belirttiler...


 
 

Anahtar Kelimeler: yazganfarkı spordaatakan ısparta32
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °